onsdag 24 april 2019

Polera stengolv trapphus

Polera stengolv trapphus

Ett stengolv tål grusiga ytterskor och vatten bättre än de flesta andra. Vi använder våra specialanpassade maskiner tillsammans med stålull för att polera upp. C2-Sealer behandling av trapphus är en.


Vi på Ajour Trading jobbar med renovering av naturstensytor, såsom marmor, kalksten, sandsten, granit- och terrazzogolv samt trapphus och betong. Vi slipar stengolv så det blir som nytt! Alla vet att ett nytt fint stengolv är en fröjd för ögat. Städpulsens golvvård ger inte bara dina golv en ökad livslängd utan de ser bättre ut under tiden.


Vi tar hand om ert golv i Stockholm, Sollentuna, Halmstad. Varje dag gör vi rent trapphus och fastigheter åt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i hela Stockholm. Kontakta oss så hjälper vi er med! Det innebär att när vi har utfört vårt arbete så är golvet som nytt, med lyster och klara färger.


Med diamantslipning av dina stengolv försvinner repor och smuts. Stenens lyster lyfts fram och du får ett vackert och lättstädat golv. Vi har underhållit och städat fastigheter i Stockholm i över år. Detta kan göras antingen genom att lägga på ny polish eller polera golvet.


Efter rengöring stengolv, är det fördelaktigt att polera dem. Sten har en tendens att bli tråkigt med tiden och en polsk jobb kommer att göra det ser vacker om.


Ovanstående är cirkapriser under normala förhållanden på rena fria ytor över 1m2. Plastmatta under stolar i biosalongerna. The document has moved here.


I miljöer som trapphus är det nästan otänkbart med ett annat. Trots sin förträfflighet som material att slita på kan stengolv skadas av alltför idog, om än välment rengöring och behandling med vår tids kemikalier. Med ett stengolv i granit får du ett tåligt och snyggt golv som kan läggas i alla typer av miljöer, både privata och offentliga.


Granit är en hård bergart som. Här visar vi bara en liten del av. Vi strävar efter att göra kunderna nöjda genom att utföra projekten på bästa sättet till bästa priset, i en vänlig och rolig atmosfär. DIAMANTPOLERING AV STENGOLV Vi kan hjälpa er att få era stengolv välbehandlade och få hög glans i tex trappuppgångar och entréer.


Polera stengolv trapphus

Hos oss kan du till exempel hitta: granit, mar. Putsa och polera så det blir blankt och fint? Har sökt info om man kan måla på stengolv men hittar ingenting.


Någon som gjort det, målat rätt på? Här ser ni tidsplanen för alla trapphus. Dagens teknik och specialmaskiner gör det möjligt att slipa såväl betong som natursten för att sedan polera golven till repfria.


Ska slipa golvet i hus från -57. Golvet är i bra skick, men det är gulnat (gedigen ek parkett). Vi utför allt från golvslipning, parkettläggning till mattläggning.


Vi är idag verksamma i Uppsala och Stockholm med omnejd. Skötsel och underhåll av natursten. Det tål värme och håller sin polerade glans även om den utsätts för. I trapphus räcker det ofta att rengöra golven en till två gånger per vecka.


Stengolv är slitstarka och var vanliga i stenhus för bättre. Vi bryter och tar fram inomhus samt utomhus produkter av Öländsk och Jämtländsk kalksten.


Polera stengolv trapphus

För att få så lång livslängd som möjligt på golvet bör du vårda det enligt leverantörens skötselråd. Golvbranschen, GBR har skötselråd som branschens. Vi använder oss av kvalitetsmaskiner från HTC och FLEX när vi slipar och polerar betong- och stengolv. Med hjälp av dessa maskiner kan vi polera.


Våra linoleumprodukter är helt naturliga och står för miljö, hållbarhet, kvalitet och design. Finns i över 3färger och i mer än olika strukturer!


Kostnad för golvläggning och timpris för att anlita en golvläggare, samt vad olika typer av golv kostar och fem bra tips för bättre pris på golvjobbet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.