fredag 26 april 2019

Gravera skärbräda

Gravera skärbräda

Skapa skärbräda med din gravyr. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Fri frakt och snabb leverans! En graverad skärbräda är en rolig och unik present.


Om du ska köpa skärbräda online så har du hittat rätt, fri frakt och snabb leverans! Välj egen gravyr för extra personlig gåva. Med eget foto blir den minnesvärd och originell. Kostnadsfria skisser, snabba express.


Gravera skärbräda

Sätt personligt prägel på dina gåvor. Skärbräda med personlig gravyr. UTAN GRAVYR Från 295:- MED GRAVYR. Denna skärbräda är formad som en kaning och har plats för egen gravyr.


Vi har korta leveranstider och bra priser! En unik och personlig bröllopspresent. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Finns bara kvar några dagar till! Gravera just din egen termosmugg. Ett presenttips till honom kan vara en vackert graverad skärbräda med namn till matälskare eller en weekendbag med monogram till mannen som alltid är på. Därför är det inte svårt att förstå varför anpassade, graverade.


Ha en vacker bokskiva skärmad med din text eller namn. Med flera mönster och FSC-certifierade. Prisvärda skärbrädor med gravyr. Kan graveras med företagslogo och blir då en utmärkt profilprodukt eller företagspresent.


Om oss Betalningsvillkor Leveransvillkor. Ladda ner gravyrmallar till din skärbräda. Vi graverar på skärbrädans baksida för att förhindra slitage. Kanske en graverad skärbräda eller.


Gravera skärbräda

Inhuggna namn, datum, år, efter egen önskan. Självklart kan vi gravera större eller mindre om du har särskilda önskemål. Serverings- och skärbrädor med namn eller text.


Olika format av bokträ och teak. Perfekt present till varje köksprins(essa). Passar även perfekt till restauranter! Whiskey glas i handgjord kristall från Målerås glasbruk.


Bröllopsgåva i form av en graverad skärbräda. Mycket skyltar för uppmärkning av fibernät. Vi kommer i framtiden även gravera på glasen. Kraftig skärbräda i bambu. Storlek: 4x 3x cm. De är i massiv ek, vilket ger varje. Bistro skärbräda med brödkniv. Brödsmulorna faller genom de längsgående.


Vill du dessutom passa på att göra bröllopsfesten ännu lite festligare bör du kombinera glasen med en graverad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.