måndag 29 april 2019

Granit gravsten

Vi hjälper dig med rådgivning. Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Beställ gravsten hos Löbe Granit.


Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig. Ni är välkomna att komma till oss med egna önskningar och vi. De hanterar alla våra ärenden som handlar om. Här nedan har vi samlat alla modeller av låga och breda gravstenar.


Samtliga stenar kan fås i alla granitfärger. Billiga gravstenar i granit är ett vackert material som klarar fysiska påfrestningar, spricker inte och påverkas inte negativt av försurat regn.


Gravsten på bilden visas i Hallands granit med polerad framsida, rå arbetade kanter och mattblästrad baksida. Texten är försänkt och vit målad.


Naturstenen granit används till bland annat gravstenar, minnesmärken, byggsten och marksten. Graniten är en hård sten och kräver skicklighet för att kunna.


Granit gravsten

Mahogny Misterhulsgranit Småland - Ljusgrå granit Bohuslän - Röd Vånga granit Skåne. Granit och granitprodukter, vi har Sveriges största sortiment. Alltid bra priser och billiga frakter.


GS- Rödgrå Bohus - Granit text och dekor upphöjd och polerad från finhuggen botten, kanter sågade och blästrade. Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten.


Personliga gravstenar efter önskemål. Askimssten är specialiserade på gravstenar. Ett traditionsrikt och skickligt. Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online.


Se vårt stora utbud av höga och smala gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål. Kontakta oss och få en kostnadsfri offert.


En gravsten fungerar både som ett minnesmärke och en plats att gå till för de efterlevande. Vi erbjuder 25-årig gravstensförsäkring utan självrisk.


Vi säljer gravstenar av alla sorter och självklart. Vid skada erhålls ny gravsten utan kostnad. Med personlig service ombesörjer vi nya gravstenar. Välj någon av våra 1modeller eller utforma en gravsten själv efter egna önskemål.


Vi levererar gravstenar i hela Sverige. Graniter som vi har i vårt sortiment innehåller bara graniter som vi vet kan klara av kalla väderförhållanden och tuffa förusättningar. Kanterna och baksidan är slipade med ett finhugget kantslag.


Dekoren och texten är försänkt och förgylld. Din lokala begravningsbyrå hjälper dig med gravsten. De har ett stort utbud att välja från. Gravstenar finns i olika prisklasser, material och utföranden.


Granit gravsten

Här finner du alla våra gravstenar - stående, liggande och hjärtformade i olika stenmaterial. Köp direkt i webshopen eller ring oss. De vanligaste materialet är granit eller natursten. Numer finns även gravstenar i glas.


Granit gravsten

Med eget stenbrott bryter vi på Orsa Stenhuggeri egen sandsten. Vi tar även hem annat stenmaterial såsom skiffer, granit, marmor och mer. Norrorts Gravvårdar utanför Stockholm gör gravstenar av natursten. Här kan du välja vilken dekor du vill ha på gravsten.


Vi tillverkar gravstenar i granit från svenska stenbrott och utför textkompletteringar på stenar där ett namn till skall graveras. I priser ingår även montering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.