tisdag 26 mars 2019

Stora träkulor

Träkulor till låga priser. Stort utbud av Träprodukter. Se vårt sortiment direkt online! Obehandlade träbollar med genomgående hål.


Perfekt och billigt att köpa in till förskolor och stora familjer som vill finna ut kreativ pysselmöjligheter till alla sina barn. Nu har vi fått fler träkulor, även de minsta.

Fyra armban varav tre elastiska med träpärlor och ett av flätat snöre med vaxad yta. Storlekar: st med mm stora träkulor, st. Fri frakt på köp över 5kr.


Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. De är testade enligt gällande. Beskrivning – virkad kula. Varv 1: Lägg upp lm och ta ihop till en ring med.


Få resultat från sökmotorer i en! Smyckesset stora träkulor.

Det motsvarar att procent av orden är vanligare. Att dekorera lampsladdar med stora träkulor har varit populärt sedan en tid tillbaka. Det är ett roligt sätt att göra en lampa unik, även med en enkel. Saknar du något i sortimentet?


Håll ut - vi fyller på med nya varor kontinuerligt. Kontakta oss om du önskar något omgående!


I skallran finns det tre stora färgglada träkulor som ger ifrån sig spännande och roliga ljud när skallran rullar. Det färdigträdda radbandets diameter är ca cm.


Köp en liten skattkista som ormen får plats i. Lägg i en del av ormen och stäng locket. De finns i många olika material såsom glas, metall, strass, trä m m. Här hittar du pärlor med STORA hål. Du gör enkelt ett eget smycke i Pandorastil genom att. Lilla Fågeln är gjord i trä och målad i högglansiga färger.


Hjulen är stora träkulor och halsen. Dessa fästes även med 8mm rundstav. Vi har ett stort urval av billiga träpärlor och träkulor som du kan köpa med prisgaranti.


Köp pärlor och kulor av trä till konkurrenskraftiga priser. Haba kulbana i trä för små barn, Grundförpackning.

Byggsats med delar i trä och stora träkulor, till att bygga kulbana. Spännande och rolig leksak till. Av björk, trävita med genomgående hål. Kika igenom vårt stora utbud av billiga träpärlor, du kommer inte att bli.


Letar du efter Damsmycken till låga priser? Handla Damsmycken till låga priser online hos lightinthebox. I denna kategori hittar du träaskar av olika slag, bl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.