onsdag 20 mars 2019

Gurksoppa vitlök

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Har du inte testat gurksoppa förut så är det dags nu!


Gurksoppa passar som förrätt, middag- eller lunchsoppa med färsk slanggurka, lök och krämig av en skvätt grädde. Fräs alltsammans i lite smör.

Soppan kan serveras varm eller kall. Monica Eisenmans goda soppa med gurka, vitlök och örter. Toppa med en räka och att servera som en del i en buffé. Låt soppan stå i kylskåpet i minst timme.


Tips: Gurka och creme fraichen ska vara kylskåpskalla så den färdiga soppan blir riktigt kall. Skölj gurkorna och lägg ca. Recept på en svalkande och fräsch gurksoppa.


Skär resten av gurkan i grova bitar och mixa tillsammans med vatten, fon yoghurt, vitlök och dill.

Kall gurksoppa på kokosmjölk med räkor och mynta. Passar perfekt som förrätt eller att bara njuta av som den är. Fräsch gurksoppa med kokosmjölk och mynta.


Toppas med räkor, rostad kummin och koriander. Förbered vitlöksbrödet genom att blanda persilja, olivolja och pressad vitlök i en skål. Skär baguetten i skivor och pensla. En gång för länge sedan blev jag bjuden på gurksoppa hemma hos min första pojkväns.


Skala och skär gurkan i mindre bitar. Mixa den med buljong, mynta och spenat i matberedare. Smaka av med pressad vitlök, limesaft, äppelcidervinäger, salt och. Kycklingfiléer i ugn med vitlök, buljongtärning och grädde.


Blanda räkorna med den resterade tärnade gurkan, riven vitlök. Len gurksoppa smaksatt med kokos och mynta serveras med en röra på räkor, vitlök och lime. Fintärna paprikan och hacka chili och vitlök. Skär avokado och gurka i grova bitar.


Häll i vinet och ta bort från. Mixa avokado, gurka, hälften av myntan, vitlök, yoghurt och lime till en slät soppa.

Rosta kumminfröna i en torr stekpanna. Jag frossar i grön slanggurka, färsk vitlök och färska rödbetor.


T ex en galet god gurksoppa som fanns på Allt om Mats sida är borta vilket är tråkigt. Sval avokado- och gurksoppa med räkor är utmärkt sommarmat som mättar bra, innehåller få kalorier och ser till att förse varje cell i kroppen med nyttiga. Skär ett kryss i toppen på varje tomat.


Doppa dem hastigt i kokande vatten. Ta upp dem med hålslev och dra bort skalet. Posts Tagged ‘ gurksoppa. Lammfärsbiffar med smak av rosmarin, vitlök och citron Egen Färskost på Enkelt sätt Pepparkakor med lakritssmak.


Flingsalt Svartpeppar från kvarn TOPPING ¼ klyfta vitlök Skal och saft av ½. Jag har aldrig fått så stor gurkskörd som i år. Det formligen sprutar gurka ur växthuset (ok, lätt överdrift, men mycket är det).


Så nu har jag syrat i tre. Koka upp vatten med vin och buljongtärning och rör om. Tillsätt gurka, koriander och vitlök och sjud soppan i cirka minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.