torsdag 21 mars 2019

Göra lampa av glasflaska

Stort utbud av glasflaska. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.


Nästa gång du druckit upp en vinflaska – kasta inte bort den!

Du kan göra en härlig flasklampa av den. Så gör du fina lampor av tomma vinflaskor.


Lampor av färgat glas är trendiga just nu, och du kan enkelt designa din egen av en flaska från glasåtervinningen. Vi visar hur du gör – steg för steg!


Gör en mysig lampa av en flaska till festen. Förutom lampor kan man göra ett enkelt och vackert litet växthus för en enstaka växt.


Här får du fantastiska designprojekt att göra - helt gratis! Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy.

Glasflaska och koltrådslampa. Har du också alltid undrat vad du ska göra med alla dina kalebasser? Bästa tipsen av Sköna hems Hildur Bla. Börja med att ta bort etiketten från flaskan och.


Tog tillslut mod till mig och borrade hål i den gamla fina flaskan. Designa formen på mattan till barnrummet Gör din egen lampa av rostig taggtråd Ta vara på gamla symaskinen – gör. De här fina lamporna är gjorda av gamla. Den rustika stilen har länge varit en stor trend.


En lampa av glasflaskor är den perfekta detaljer över köksbordet. Se bara på de här bilderna! Tagg: glasflaska som lampa.


Ta bort metallskruvlock av glasflaska och göra ett hål i mitten av locket med. Köp en lampa kit och en lampskärm och omvandla en glasflaska i en lampa för. Här ser du helt fantastiska lampor som du kan göra av saker du säkert redan har hemma.


Använda tekoppar och gör dina egena tekopps- lampor. Det är billigt, lätt och eventuellt romantiska. Markera platsen där du vill göra hål med en märkpenna.

Lampan är fylld med hälften. Hålet ska vara precis ovanför botten av flaskan så att. Håll glasflaska stadigt på plats så.


Här hittar du beskrivningar och slöjdiga idéer att inspireras av och göra själv eller i. Varför inte göra "en" lampa av gamla glasburkar? Jag funderar på att göra en av små glasburkar och led-päronlampor till köksfönstret. Delbetala i upp till månader. Säkert har du sett något tjusigt inredningsreportage med ursnygga glasburkslampor i fönstren.


Visst du att det är väldigt lätt att göra själv? En helt vanlig lampskärm kan få nytt liv med hjälp av tygblommor, textilfärg eller fransar.


Visste du till exempel att det är enkelt att få ut skruvpluggar ur hålen med hjälp av en. Hur du placerar en sladd på en glasflaska Lägga till. Elektrisk sladd kan du göra en flaska lampa och.


Kapa sladden två gånger längre än omkretsen av. Jag gjuter i betong och vill göra ekosmarta produkter som innefattar delar av vinflaskor. Med lite envishet och pill kan du göra din egen biosfär! Det gör att guldkornen inuti ser dubbelt så stora ut och lyser mot bästa tänkbara.


Glaset är ofärgat och av högsta kvalitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.