torsdag 14 mars 2019

Fasadbeklädnad sten

Om man vill jobba med mer traditionella metoder med sk. French Country Villa – Verona. Vår mest ”Skandinaviska” sten. Har ett utseende och känsla som stämmer väl överens med vår Svenska natursten, med storlekar.


Fasadbeklädnad sten

Kontakter "Old Brusen road " str. Vi tillverkar byggnadssten till såväl offentliga miljöer som till din privata villa. Massiva trappor eller plan- och sättsteg.


En fasad som inte behöver underhållas är många villaägares dröm. Skiffer, fibercement och pvc är några av de "nya" materialen för villafasader. Företaget ligger i Köping (Västmanland).


Att enbart förlita sig på vidhäftningen mellan sten -platta, fästmassa och byggnadsstomme har dock ofta visat sig vara riskabelt. Brick fasadsystem med stenar av frostsäkert lertegel. Fabrikstillverkade tegelfasadskivor, avsedda för fasadbeklädnad på trä.


Lätthanterliga stenar med låg vikt gör det enkelt att montera. Vår fasadsten (kallas också Väggskiffer eller Stavskiffer) består av handvalda stenar som limmas ihop och fästs på nät efter en.


Fasadbeklädnad Fasadtegel. Tegel som fasadbeklädnad har en lång tradition och ger byggnaderna ett robust och. Allt tegel har det gemensamt att bränningen skapar individuella stenar. Beklädnadssystem för Dekton by Cosentino med olika typer av tillämpningar.


Vardera nät har stenar i olika storlekar. Med Stofix tegelfasadsystem kan du konstruera en äkta tegelfasad med säkert, beprövat tegel.


Genom att själva importera våra stenskivor kan vi hålla priserna nere. På så sätt får du bättre sten till lägre pris. Vackra hus har ofta något som är lite speciellt med dem.


Fasadbeklädnad sten

Och önskar du också att din byggnad ska ha det där lilla extra? Då är det en fasadbeklädnad i sten. Olika typer av fasadbeklädnad. Ofta utförs en luftspalt bakom skalmuren för att underlätta för muraren att lägga stenar.


Svart granit som har blivit oerhört populärt i köksbänkar. Stenen passar även för väggar i badrum.


Gotland är känt för sina hus med stenfasa troligen ett försök att efterlika de många stenkyrkorna på ön. Det är ett i princip outslitligt. En gabionmur är en ståltrådsbur innehållande sten som används till många olika saker, som t. Gabioner som fasadbeklädnad.


Fasadbeklädnad sten

Välj bland standardfärger eller specialbeställ din egen färg. Sten är ett vackert och beständigt naturmaterial som varierar i både färg och. Att klä trappor och fasader med natursten.


Bygg en härlig fondvägg eller sätt sten ovanför diskbänken. Sveriges största sortiment med snabba och prisvärda leveranser. Välja tegelfasad eller annan fasadsten till fasaden?


Här hittar du bra tips när du ska välja fasadbeklädnad eller underhålla din befintliga fasad. StoneREX Premium Granit-skivan är en fibercementskiva täckt med naturliga stenflisor för fasader. Totalt olika naturliga stenflisnyanser att välja bland.


Erbjudande av produkter för fasadbeklädnad med corten. Med STENI fasadskivor kan du sätta din egen prägel på fastigheten – oavsett om du bygger nytt eller renoverar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.