onsdag 27 februari 2019

Skärbräda med namn

Skapa skärbräda själv med foto och text. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Skärbräda med personlig gravyr. En unik och personlig bröllopspresent.


Finns i två olika storlekar och träslag. Snygga skärbrädor med din egen gravyr! Du bestämmer text och typsnitt.


Kockbräda med jaktmotiv och personlig gravyr, den ultimata presenten till jägaren! En snygg och ordentlig skärbräda från Ronneby bruk. Sätt personligt prägel på dina gåvor.


Serverings- och skärbrädor med namn eller text. Olika format av bokträ och teak. Perfekt present till varje köksprins(essa). Passar även perfekt till restauranter! Popularitet Pris Namn Rabatt. Våra skärbrädor i plast och trä passar en mängd olika köksstilar och är designade att passa ihop med många andra köksredskap i vårt sortiment. Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Hitta ditt favoritvarumärke här! Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.


Kanske vill du lägga till en bild eller göra en skärbräda med namn ? Allt är möjligt när det kommer till våra fina skärbrädor i härdat glas. Designa din egen skärbräda med ditt favoritfoto och text! Härdat glas, antiglidyta, lätt att diska! Unna dig själv en sovmorgon och ge dig själv frukost på sängen med.


Skärbräda med namn

Kostnadsfria skisser, snabba express. Ironwood Gourmet rund skärbräda. Vackrast och bäst En gedigen skärbräda av trä är tveklöst vackrast. Med ändträ menas att du skär ner i träfibrerna.


Vi har brödskärbrädor, böj- och vikbara skärbrädor, skärbrädor med uppsamlare och mycket mer. Använd ena sidan som skärbräda med skåra för avrin. Nu tänkte jag prata skärbrädor med er. Utdragbar infälld skärbräda som passar för alla gamla och nya kök!


Skärbräda med namn

Varje modell finns i tre storlekar och passar 40 5och 6mm breda köksskåp. Denna skärbräda är formad som en kaning och har plats för egen gravyr. GRAVERAT WHISKYGLAS Beställde ett whiskyglas med gravyr. Jag ritade ett eget monogram som jag ville ha graverat tillsammans med mitt namn.


Exklusivt set med en kockkniv av hög kvalitet och skärbräda med Leif Mannerströms signatur. Brädan är gjord i bambu i storlek: 30x20xcm. Fri frakt och snabb leverans!


Skärbräda med namn

Kök i ett museum i Frankrike med olika köksredskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.