fredag 22 februari 2019

Gurksoppa varm

Soppan kan serveras varm eller kall. Härlig gurksoppa med sting av pepparrot och några droppar tabasco. Mild gurksoppa med Crème Fraiche. Den är lika god varm som kall och passar perfekt som vardagsnjutning oavsett väder, året om.


Ett spett med pilgrimsmusslor kan hängas över. Det här snabblagade receptet på iskall gurksoppa med dill och räkor är en ljuvlig och uppfriskande soppa med luxuösa och delikata smaker.

Läskande och god en varm sommardag! Tips: Gurka och creme fraichen ska vara kylskåpskalla så den färdiga soppan blir riktigt kall. Tillsätt gurkan och låt alltihop puttra i ytterligare minuter. Dill och persilja sätter smak på den här lena och krämiga gurksoppan.


Gott på buffébordet en varm sommardag. En festfin soppa som även passar att servera som förrätt. Lite löjrom vid serveringen gör den extra elegant.


Stefan Karlsson En livräddare när man får gäster och inte vet vad man ska bjuda på. Servera soppan rykande varm med handskalade.

Läcker gurksoppa med räktopping. Får massor av smak från rökt lax och dill. En gurksoppa som serevras kall.


En härlig, lättlagad soppa som serveras varm en kulen vinterdag eller kall när det gassar på sommaren. Gurkan kan bytas mot squash, grön eller gul.


Kyl ner och servera kall på en varm och härlig sommardag. Blanda och mixa tills du får en slät vätska. Avokadosoppa med gurka som ger frisk smak.


Gott kryddad med körvel och en skvätt grön tabasco. En enkel, god och billig soppa som funkar fint heta sommardagar! Eller varför inte i en termos på skidturen, eller som kall soppa en varm dag. LCHF-soppa med gurka och örter.


När våren kommer börjar gurkorna smaka friskt och fint igen. Det är inte så vanligt med varm gurksoppa, men bara gurkorna inte får koka för länge behåller de.


Kall gurksoppa på kokosmjölk Portioner. Det är en grym lunch för en varm sommardag men även en elegant förrätt året om.


Sval avokado- och gurksoppa med räkor är utmärkt sommarmat som mättar bra, innehåller få kalorier och ser till att förse varje cell i kroppen med nyttiga. Gurksoppa med kräftstjärtar Sopa de pepino con cangrejos. En mycket fräsch och god kall gurksoppa !

Perfekt som förrätt en varm sommardag. Snabba leveranser - Öppet köp dagar × × MENY. En läcker förrätt eller bufférätt som passar perfekt en varm sommardag.


Len gurksoppa smaksatt med kokos och mynta serveras med en röra på räkor, vitlök och lime. En hälsosam och lättgjord soppa som kan ätas varm eller kall. Den kan serveras både som huvudrätt och som förrätt.


Jag såg ett recept på halv åtta hos mig för några veckor sedan som jag blev lite sugen på att prova. Varm päron-persimonsallad. Maträtter som passar att servera som förrätt i en meny.


Recept på förrätter av olika slag. Ska du bjuda på trerätters middag med förrätt, huvudrätt och. Fräsch gurksoppa med kokosmjölk och mynta. Toppas med räkor, rostad kummin och koriander.


Fetatosten var ljuvlig när den var varm. Den här förrätten är riktigt god en varm dag. Skala gurkan och skär den i. Ibland är det ju bara så himla gott med en varm härlig soppa.


Kall spenatsoppa är en svalkande soppa som passar bra på buffébordet eller en varm sommardag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.