måndag 10 december 2018

Matbord högtryckslaminat

Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris! Möbler med skandinaviskt ursprung. Stilrena möbler i coola färger. Låt oss guida dig till rätt gardin. Missa inte vår grymma rea under Black Friday.

Allt du behöver till ditt hem till det bästa priset! Mario är en serie matbord i modern skandinavisk design.


Det ovala matbordet med dubbla iläggsskivor är perfekt för den stora familjen eller när du får många. Vi hjälper dig att hitta rätt bord högtryckslaminat möbler Möbel och göra ett billigt. Här hittar du massor av snygga matbord i alla olika storlekar och utföranden.


Oavsett om du behöver ett bord till det lilla köket eller stora matrummet så har vi. Rowico FUSION matbord Prisvärt och hållbart matbord med vitt högtryckslaminat och vitmålad metallfot.


Alltid fraktfria leveranser över 9kr.

Seat matbord högtryckslaminat - Vit - ø1cm. Du måste fylla i ditt namn. Vitt högtryckslaminat och ben i svartlackerat akaciaträ. Modernt matbord med skiva i högtryckslaminat.


Snyggt, tåligt och praktiskt. Kan kompletteras med upp till två tilläggsskivor. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Bordsskivan är i vitt högtryckslaminat med ett underrede i antingen svartlackad eller mattlackerad.


Vi har stort utbud av matbord, stolar och hela matgrupper. Besök gärna våran hemsida och ge hemmets hjärta ett lyft med möbler från Möbelmästarna.


Mia är ett välgjort bord med en bordsskiva i vitt högtryckslaminat och underrede i ek. Ett stort och beständigt matbord som du kommer ha glädje av i många år. Få levereras direkt till din dörr eller hitta den i din lokala butik.


SMmatbord och SMstol från danska Skovby. Bess utdragbart matbord i högtryckslaminat, ben oljad massiv ek. Lackad med vattenbaserad klarlack alt.


Bordskiva i kryssfanerad björk med synlig kant, topp belagd.

Ben i pigmenterad vaxlackad ek. Man kan använda iläggsskiva i vardera. Century är ett stilrent matbord med en topp i högtryckslaminat och ben i ek. Benen är behandlade med ett vaxlack som gör träet extra tåligt, underhållsfritt.


Endast raka hörn vid val av vit högtryckslaminat. Boden matbord i massiv lackad björk. Matbord med ben i kryssfanerad björk alt. Ekliden matbord i massiv oljad ek.


Finns nu även med ben av ask i svart färg. Ett mycket snyggt och modernt matbord med skiva i vitt högtryckslaminat och ben i massiv ek som kan väljas mellan mattlackad whitewash mattlackad eller svartlackad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.