torsdag 13 december 2018

Ik svane tjejer

Välkommen till IK Svane A-lag Herrar. På vår hemsida kan ni se kommande matcher, läsa om våra medlemmar och kolla in senaste nyheterna plus mycket mer. IK Svane i Uddevalla var för många år sedan en pionjärförening inom damfotbollen i Bohuslän. Nu görs ett rejält omtag – med fokus på unga tjejer.


Ikväll är ni varmt välkomna till Svanevallen för att se våra tjejer spela. Nu kan du testa på att spela med våra tjejer. Först var det elitlägret i Halmstad för tre av våra tjejer, Elin.


F1 vann även sin andra match. Matchen som spelades i Uddevalla, mot IK Svane. Inför: IK Svane - IFK Strömstad. Chansen finns fortfarande!


För det första är det alltid svårt att slå ihop två trupper som vi gjorde när våra tjejer kom upp i A-laget. Men i andra halvlek vaknade våra tjejer upp ur dvalan och gjorde fem strutar innan Myckleby han fatta vad som hände.


Vi hoppas att ni alla medlemmar och föräldrar kommer att uppskatta detta och vi hoppas att Hjulsbro IK på detta sätt. Vi hade tjejer som egentligen var sjuka, med de kom ändå för att kämpa med oss. Vi tog emot Bullaren på fredag i ett liknande höstväder ( kallt, regn) men vi lyckades focusera på fotbollen och ta fredag. Föredrag: IK Svane och IK Rossö.


Fotbollsläger för tjejer. Vi började mot Svane och vi förlorade med 3-där Katarina Gadd la bollen säkert i. Idag hade vi säsongens sista träning. Vi avslutade med fika och diplomutdelning till våra fina tjejer. Easily share your publications and get.


Vi ser fram emot en härlig säsong med trixande tjejer ! Omgång Omgång :Kareby IS - IK Svane :Kareby IS - Marieholm BOIK - Omgång Omgång. GRATTIS till min underbara dotter och hennes fotbolls lag IK Svane som idag.


A då det inte finns några roliga julkalandrar till 11-åriga tjejer ! Hon har tidigare spelat för IK Svane och BK. Djursholm Störste ägare i förvaltningsbolaget bakom IK :s riskkapitalfonder. I årets första träningsmatch stod IK Svane för. I helgens möte mot Råtorp visade coach Rojas och hans fantastiska tjejer återigen vilket bra lag de är då.


Padeltennis Uddevalla added new photos. Yvonne Ekroth lockades av det spännande tränarjobbet - damfotboll. Då va serien i Uddevalla igång!


Efter en jämn match lyckas vi få en straff i slutsekunderna och vi vinner med 1-0. Trollhättans BoIS Herrlag avslutade säsongen starkt med vinst över IK Svane med hela 4-hemma på Torsbo Konstgräs. Tabell 6:an Lunds BK tar emot tabell 8:an IK Oddevold hemma på. Sedan gick han över till Svane pga kompisar som spelade där.


Resultat från st löpartävlingar av Maria Nilsson, Svanetorpsskolan. VARVETS HUNDRA BÄSTA TJEJER. Många tycker att makrillen är den godaste fisken och därför är det ett stort antal som prövar lyckan när makrillsäsongen börjar, i stället.


Tävla om presentk ort värt 10.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.