onsdag 7 november 2018

Marmor ljus

Marmor ljus

Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Finns bara kvar några dagar till! Stort utbud av ljus til hemmet. Fri frakt vid köp över 4kr. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Vacker ljusstake i metall med mässingfinish och fot i marmor. Blockljus med marmorerad yta. Tänk på att aldrig lämna levande ljus obevakade. Självhäftande kakeldekor i ditt eget mått! Här kan du köpa Ekebergsmarmor med leverans hem till din dörr. Ljus marmor från Ekeberg, Glanshammar i Närke.


Ljusstake i marmor med mässingljusshållare med plats för fyra ljus. Oavsett säsong passar denna vackert på bordet eller i fönstret. En portugisisk vit-färgad marmor. Denna marmor presenterar en ganska enhetlig bakgrund med en ådring som kan variera mellan brun, beige och rosa.


Stabil och lätthanterlig dekorplast i hög kvalitet. Lämpligt för t ex blockljus. Dekoration och inredning till ditt hem. Marmorbord är trenden som är här för att stanna!


På Chilli kan vi inte få nog av marmor - denna vackra natursten som, oavsett hur du använder det, blir ett. Vit Marmor med Mässing KantUnderbara glasunderlägg i vit marmor med en med en kant i 100% mässing runt om.


Detta set kommer i en vacker presentbox4. Coaster från Svensk Marmor, set om fyra lyxiga glasunderlägg i ljus Ekebergsmarmor med handmålad guldfärgad kant. Lagervaror skickas inom timmar.


Marmor ljus

Sängbord med marmorskiva i Ekebergsmarmor och lackad hylla. Stilrent sängbord i tidlös design. På ovansidan har det en skiva i ljus, tålig marmor och på. Handla fraktfritt med snabb leverans direkt till dörren - Välkommen!


Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Carrara Marmor › Kontakta oss för pris. Estremoz Ljus › Kontakta oss för pris.


Sprid ett behagligt ljus med ljuslyktor och ljusstakar i olika stilar. Ljus Ekeberg är en svensk marmor som bryts vid Glanshammar i Närke. Det är en dolomitisk marmor som är ljus med en dragning åt gult. Ekeberg ljus är en Svensk marmor som går att använda till de flesta inomhusmiljöer.


Marmor ljus

Letar du efter ett stilrent fyrkantigt soffbord så är detta bord perfekt för dig! Hur inreder man med marmor ? Vacker marmor reflekterar ljus på ett fantastiskt sätt och det är därför en bra idé att ha ljuskällor som gör så att materialet.


Att rengöra och putsa marmor är enkelt när du vet hur du ska göra. Läs vidare här för att hitta enkla tips på rengöring av marmor ! Crema Marfil är en ljus beigefärgad marmor med mönster i form av oregelbundna mörka vener.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.