tisdag 27 november 2018

Kvik grått kök

Närproducerade kök med plats för livet. Boka ett kostnadsfritt möte idag! Hitta din närmaste butik här! Inspireras i vårt bildgalleri! Våra specialister hjälper dig att planera köket.

Hos Kvik älskar vi färger och att utmana det traditionella köket. Med ett grått kök får du ett modernt alternativ till klassikerna – för ett grått kök. Hos Kvik hittar du kök som erbjuder i det närmaste oändliga möjligheter.


Låt oss hjälpa dig komma vidare med din köksdröm. Köket är ett Ikea- kök med mässingsbeslag och specialbeställd marmorskiva. Exempel på kök Fasett i grått från Epoq.


Resultat - skillnaden mellan kök från Epoque, Ikea, HTH gds och Kvik. Ikeas nya kök Metod finns även i grått.

Köket heter Mano Sera och kommer från Kvik. Lantligt kök i moderna stil. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få erbjudanden och inspiration för kök, badrum och garderob. Grått kök är det nya vita.


Här är inspirerande kök som bevisar att färgen är lika tidlös som vacker i köket. Galleri med köksinspiration och kreativa lösningar för kök. På jakt efter ett nytt kök ? Samtliga handtag som du kan köpa hos oss passar till ditt kök. Planera ditt kök kostnadsfritt med våra kökspecialister!


Smarta kök i alla prisklasser. Kitchen Planner redan idag! Planera, rita eller bygga kök – träffa en erfaren köksexpert i våra butiker. Alla har rätt till ett häftigt kök.


Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Våra färdigkapade hittar du nedan. Dessa kan du beställa hem redan idag!

Måttbeställda är för dig som vill anpassa bänkskivan efter just ditt kök. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för grått kök. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder. Drömmer du om ett nytt kök eller ett nytt badrum?


Du söker kanske nya skjutdörrar till garderoben? Denna pin hittades av ANA LORELEI. Vi har ett stort utbud av klassiska, lantliga och moderna kök. Hämta köksinspiration i vårt galleri och hitta din.


Marbodal har kök för livets alla tillfällen. Vi hittade precis vad vi sökte hos Noblessa kök i Malmö. Köksportalen är Sveriges ledande mässa om kök och vitvaror! Här ser du våra aktuella kökserbjudanden på vår egna serie Sentens.


Kanske hittar du en kökskampanj för dina smaklökar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.