måndag 26 november 2018

Kvartskomposit marmor

Kvartskomposit marmor

Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Silestone tillhör gruppen kvartskomposit och finns i över olika färger i tre tjocklekar. Ytan kan fås som blankpolera suede och volcano. Våra bänkskivor i kvartskomposit finns ett flertal olika färger och ytor.


Kvartskomposit är ett av naturens hårdaste mineraler. Charcoal Soapstone är en slät svart kompositskiva med ett naturligt utseende som påminner om marmor men mycket tåligare.


Förutom äkta marmor levererar Jetstone också en rad. Våra måttbeställda bänkskivor finns i laminat, akryl, massivt trä och kvartskomposit.


Så här köper du en måttbeställd bänkskiva 1. Kompositkvarts är en “tillverkad” sten gjord av % stenmjöl (kvarts) och % bindmedel. Vår egen kvartskomposit består av upp till 94% kvartskristall som är en naturlig mineral. Endast diamant är hårdare.


Med kvartskomposit får du inga repor från. I menyn uppe till vänster finner du vårt sortiment av Silestone, bearbetningar mm.


Silestone kvartskomposit är en konstgjord sten, tillverkad i Spanien, som. Design och funktionalitet är våra. Marmor, granit, komposit. Chatta med experter eller fyll i en offertförfrågan direkt.


Kvartskomposit marmor

Vi producerar, mäter, installerar och levererar. Ska du renovera köket och tänker köpa ny bänkskiva? Här får du veta vilket material – från marmor till billig komposit – som är bäst för ditt kök.


Kvartskomposit marmor

Man får alltså inte spilla läsk på en marmorskiva! Allt från måttagning och tillverkning till slutmontering 1. Mäta Vår medarbetare kommer hem till dig och tar mått för den skiva som ska. Alla stensorter kan användas i köket men marmor och kalksten behöver mer omsorg. Känslan” och utseendet är det som i regel avgör materialvalet.


Viss färgvariaton och skillnad i struktur kan förekomma. Inom Steny arbetar vi framför allt med olika typer av natursten, och då främst med granit, marmor, kalksten och skiffer.


Som ett komplement till detta bearbetar vi. Natursten är ett hållbart, beständigt och vackert material som lyfter alla typer av interiörer. Med Steny som leverantör gör du ett stensäkert val: vi är en. Trä är bra att skära och hacka på.


För daglig skötsel ska ni använda en blöt trasa med lite diskmedel på. För intensiv rengöring så rekommenderar vi att ni använder varmt. Beställ en måttanpassad bänkskiva i något av våra omsorgsfullt utvalda material. Vi levererar bänkskivor med monterad diskho och önskade bearbetning till.


Skivorna lämpar sig i kök, badrum och som väggbeklädnad. Tack vare materialets portäthet blir bänkskivor. Med bänkskivor i kvartskomposit har du ett mycket brett sortiment att välja på.


Här kan du få färger som liknar sten och marmor, men även med glitterinslag. Kantlister till Laminatskivor. I webbutiken har vi granit,laminat,trä,rostfria diskbänkar,corian,okite kvartskomposit och kompaktlaminat.


Vi har i snart år låtit tillverka alla våra stenbänkskivor, alltså marmor, kalksten, granit och kvartskomposit hos Ahlgrens vilket beror på bästa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.