onsdag 14 november 2018

Granitolja marmor

Granitolja marmor

Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Underhåll av granit och kalksten. Akemi Antifläck Nanoeffekt.


Man skall vara försiktig med sådana ämnen som kaffe, te, rött vin (alkohol också generellt), oljor, syra frukt. Marmor kräver mest noggrannhet. Man får alltså inte spilla läsk på en marmorskiva!


Granitolja marmor

En klar olja som är speciellt framtagen för behandling och skydd av granit samt andra porösa ytor så. En kvarglömd citronskiva eller utspillt rött vin som inte torkas upp kan ge fula. Livsmedel och "olja" är ingen bra kombination. Bordets toppskiva i marmor ger ett intryck av lyx och blir en stilfull och vacker inredningsdetalj.


Granitolja från NP Nilsson. Våra ljusa granitsorter impregneras före leverans och en flaska med granitolja medföljer.


Specialframställ transparent olja för behandling och underhåll av granit och andra porösa stensorter. Oljan tränger ner i ytan och skyddar.


Då marmor är en porös stensort måste man vara extra försiktig med ämnen som kan färga av sig, till exempel syror, stekfett, kaffe, bärsaft med mera. Välkommen till Falu Stenhuggeri Falu Stenhuggeri AB är ett familjeföretag med över år i branschen. Vi tillverkar nya gravstenar, textkompletterar, renoverar. Vi rekommenderar granitolja som vi även säljer.


Måttbeställ en underhållsfri bänkskiva från CGK Sten i granit eller marmor till kök, badrum. Snygg kantning och infällning av spishäll, diskho. Byggvaruhuset K-rauta erbjuder gedigna produkter och tjänster inom badrum, trädgår verktyg, bygg och inredning. Vi fick med en granitolja som skall smörjas på med jämna mellanrum.


Därför var jag inte lite misstänksam. Detta gäller ju speciellt för marmor. Vid skötsel av marmor och kalksten bör man tänka på att de är känsliga.


Serien består av flertalet storlekar och modeller och går att beställa med skiva i vit marmor. För den som inte vill använda granitolja och marmorpolish finns. Viss typ av marmor är mycket porrös och innehåller mycket kalk.


Granitolja marmor

Luleå De är lättskötta, hållbara och estetiskt tilltalande. Intresset för stenskivor i kök och badrum ökar. Förr levererade vi skivor till ett. Images on instagram about aomarmor.


Bianco Carrara marmor mm. Flammad Bohus Grå till Karlsten. Sinolin granitolja och marmorpolish är drygt. En av många produkter i Steny AB. Ett av elva företag inom Stenygruppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.