fredag 7 september 2018

Rund bricka med kant

Emballaget skapar första intrycket! Välj emballage efter din image. Rätt utrustning på rätt plats. Köp bricka med kant prisvärt. Missa inte vår grymma rea under Black Friday.

Skärbrädor och brickor i trä och marmor från varumärken som Åhléns, Morberg Collection och Bloomingville. Vad sägs till exempel om en bricka i metall som dessutom kommer i 4-pack? Eller du kanske vill ha en rund bricka med spegelglas i botten?


Man kan aldrig ha för många brickor. Oavsett om du söker en bricka för avställning eller en serveringsbricka hittar du dem hos oss. Du har ingen ångerrätt på den här produkten.


Nu 50%, 60% även 80% lägre pris!

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser.


Vill du servera kaffe på balkongen är det bättre med en mindre bricka, exempelvis en rund bricka, som inte tar upp så mycket bordsyta. För servering dekoration och förvaring. Söt och stadig bricka i zink. Fin rund zink bricka med snygga guld ”nopper” längs kanten.


Nitmutter FTS Amed försänkt huvud rund. Tabletterna levereras i set om och har en vikt kant som du lägger mot bordskanten. Vacker liten rund bricka med vacker kant.


Skandinavisk hemslöjd Design Anna Linderholm I lager. En liten, rektangulär bricka i metall med låg kant. En rund bricka i antikbehandlad metall med spegel i botten. Tillverkad i svart trä med rund kant.


Brickan har tassar i gummi. Ovanpå leopardmönstret, en glasskiva.

Perfekt att servera 4-glas med något gott i. En rund vintage plåtbricka som är grön med gult mönster. Fyrkantig bricka - välj den storlek som passar ditt projekt bäst.


Marmorbricka med kant cm. De avlånga brickorna finns i två storlekar och har en låg kant. Serveringsset med bricka i miljövänlig bambu och tre. Nickelpläterad mässing - 30cm Diam.


Söker du efter Rund bricka ? Fat Lyra Rund - Silver 30cm. Oljenivåskruv Zündapp transmissionskåpa rund och kant. Omdömen Produktens betyg Baserat på betyg. Satin slipad rund bricka med ett centrumhål och tre stycken skruvhål.


Centrumhålet är försänkt från baksidan. Handtag utstansat direkt i metallen utan rundat kant. En stor stilren rund bricka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.