tisdag 11 september 2018

Claystone badrum

ClayStone från ClayLime är en patenterad miljövänlig puts. För ett tag sedan skev jag en båtluffarguide (i Kykladerna). Badrum med kalkstensgolv och väggar i claystone. Takdusch samt massagedusch i mässing.


Rund spegel ifrån house doctor.

SweDesignGroup erbjuder ett helhetskoncept för ert projekt. Vad finns det för (snygga) alternativ till kakel som ytmaterial i badrum egentligen? Har börjat tröttna på fogar som känns ofräscha och det "hårda". För er som inte har koll på tadelakt pro, claystone.


Claystone är en miljövänlig puts som ger. I Sverige är det fullt godkänt att ha målat badrum bara man följer MVK reglerna. På den vänstra väggen applicerades claystone igår och på den högra idag.


Torkningsprocessen pågår och när den är klar blir ytskiktet hårt och vattenavvisande.

Tack för ett fantastiskt arbete med våra badrum ! Med stor noggrannhet genom alla faser, tålamod och lyhördhet vid frågor och ett. Ekologisk puts avsedd för att skapa foglösa ytor med känsla av sten eller betong på t ex väggar, golv, badrum, kök. Denna pin hittades av David Paulin.


Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. This Pin was discovered by Malin Marntell. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Eftersträva en slät och stabil yta.


Lägg nytt golv hemma med något av våra snygga kalkstensgolv. Mängder av produkter till riktigt bra priser. Besök våra butiker eller stenbolaget.


Ytor: Väggar, golv, badrum, kök, bänkskivor, ute och inne, möbler, mm. Vi är ute efter samma känsla i vårt badrum men har valt claystone istället som ger en lite mattare yta. Har du tadelakt på både väggar och golv. Relaxavdelningen i Hilla har badrum, två sköna fåtöljer.


Renovering av badrum och bastu i Villa i Enebyberg, Danderyd.

Bathroom Professionals of Scandinavia AB. Vi hjälper Dig från idé till. Duschhörna i badkar till vänster med glasvägg CLAYSTONE. Inspiration för Badrum och Kök med Kakel och Klinker.


Ett badrum kan bli en dyr historia. Så här blev den färdiga tvättställskommoden vi själva gjorde med stommar från IKEA och skivan av mdf och claystone. Kategori(er) Inga kategorier Webbsida.


I kursen ingår en grundläggande genomgång av våra tre kalkprodukter Tadelakt. Observera att NCS S nr endast är en vägledning och inte en exakt färgåtergivning.


Gammalt badrum i en bostadsrätt som behöver helrenoveras. SÅ SKAPAR DU ETT HÅLLBART BADRUM ! Rummet vi bygger vårt badrum i har många.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.