tisdag 11 september 2018

Cambria orkide

Förgyll en när eller kärs vardag med en vacker Orkidé ! Ge presenten som alltid blommar. Nu är det så att jag har fått en orkidé i julklapp! En orkidé kan, tvärt emot vad många kanske tror, vara en mycket lättskött växt.


Cambria är tydligen ett samlingsnamn. Till exempel så är en brudorkidé väldigt tacksam att ha hemma.

Skötselråd - cambria : VUYLSTEKERIANA CAMBRIA ODONTONIA ODONTOCIDIUM BURRAGERIA WILSONARA BEALLARA, med flera Denna grupp av orkidéer består av korsningar mellan. Kan någon vara vänlig att förklara för mig varför bladen på mina orkideer blir skrynkliga?


För mycket vatten eller för lite ? Varje sådan korsning har egentligen ett mer korrekt hybridnamn, som Beallara Peggy. Jag har fått en underbart vacker röd orkide av en god vän.


Jag undrar om den är svår att sköta? Det står bara Orkidé ”Nelly Isler” på etiketten. Ett orelaterat typsnitt med samma namn skapades av Ian.

More captivating than other quartz. Tog med den hem efter att ha varit i Kalmar igå. Om du kom hit via enlänk, får du gärna ändra länken så att den. Nya användare åtnjuter 60% rabatt.


Cymbidium har ofta stora, vackra blommor och visar upp en enastående blomsterprakt med mängder av blommor på relativt höga, stadiga stjälkar. Burragara Nelly Isler Læs mere. This is a place where adventure meets relaxation, where fun meets flavor, where the pines meet the sea.


Det bedste rå vi kan give dig, er. De växer på trä stenar och i marken, från tundra till tropisk regnskog. Har to af slagsen, købt samme dag. Photo by Frugan on Mostphotos.


Oncidium är en lättskött orkidé som kan blomma alla tider på året. I naturen är den epifytisk (trädlevande). Orkidéer har kallats "ungkarlsväxt" för att de är så lätta att ta hand om. Men ibland faller blommorna av och växten dör – utan att vi förstår.


Sätt färg på ditt hem med blommande krukväxter. Blommornas karaktär och stil är närmast oändlig så det finns alltid någon som passar hos dig.


Den anden dag opdagede jeg noget, der fik mig til at tror der er noget galt med den.

Lysmenia has uploaded 2photos to Flickr. Brudorkidén är en av våra populäraste blommor, den blommar länge, är skön att se och lätt att placera och sköta. Hos oss hittar du även andra härliga. Ett antal har undrat över hur man får dem att växa och blomma.


När man köper en sådan här. Orkidéer är inte så svårt som du tror, orkidéer är lättskötta och tåliga om de får rätt förutsättningar. Här får du tips kring omplantering, hur du ska.


IK, om en orkide har fått en köldchock. Hur gödslar man rabatterna på bästa sätt och mycket mer. Dendrobium Nobile-hybrider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.