onsdag 22 augusti 2018

Stenhuggeri kungälv

Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Välj mellan olika gravstenar. Vårt stenhuggeri ligger i Kungälv strax utanför Göteborg.


Kungälvs Stenhuggeri AB är ett mindre aktiebolag med anställda. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 1TKR. Det sitter endast män i styrelsen. Stenhuggeri - stenhuggeri, granit, gravstenar, stenarbeten, minnesstenar, gravstenar, gravvårdar, inskriptioner, natursten - företag, adresser, telefonnummer.


Vi har ca 3stenar i orderstocken för snabb leverans, ca 2-veckor. Denna hemsida finns för att kunna visa ett axplock ur vad som kan göras i sten och för att starta ett intresse mellan Dig och Bullarens Stenhuggeri. Ingen utlastning av material efter kl 16. Anlita Bröderna Henrikssons Stenhuggeri, din stenhuggare i Göteborg med omnejd!


Hitta din personliga kontakt. Vi utför stenarbeten och är det enda kvarvarande producerande stenhuggeriet i. Se Telefon, Email, Hemsida och mer för detta företag. Natursten är ett hållbart, beständigt och vackert material som lyfter alla typer av interiörer. Med Steny som leverantör gör du ett stensäkert val: vi är en.


Stenhuggeri kungälv

CachadEtt vackert och bestående minne av en anförvant eller vän som gått. Bolaget skall bedriva stenhuggeri jämte därmed förenlig verksamhet. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida.


Vi följer lagen om GDPR som du kan läsa mer om på hemsidan. Vill ni skapa en lista med liknande företag? Verkliga huvudmän och bolagskontroll - kr Vad är en verklig huvudman? En verklig huvudman är de personer som ytterst äger eller kontrollerar ett företag eller.


Stenhuggeri kungälv

Söders Stenhuggeri har tillverkning av gravvårdar, från råblock till monterad sten. Se bilder på några av våra personligt utformade gravstenar på vår hemsida. Råbäcks Mekaniska Stenhuggeri.


Stenhuggeri kungälv

Välkommen till Jönköpings Stenhuggeri. Här erbjuder vi natursten till dig som är medveten och ställer höga krav. Vi vill möta dig genom att inspirera. Det finns fem bibliotek i kommunen.


Kungälvs bibliotek är det största och ligger i Mimers kulturhus mitt i centrala Kungälv. De övriga fyra biblioteken finns i. Gravvårdar, -stenar Kungälv i Opendi Kungälv : Totalt registerposter och bedömningar i kategorin Gravvårdar.


Efter fyra generationer kan vi säga att kunskapen och känslan för sten sitter i generna här på C. Kontakta oss i Kinna, Borås eller Alingsås för information och beställning. Lidköpings Stenhuggeri AB. Thorsbergs Stenhuggeri AB. Information available as an option.


Vi tillverkar allt ifrån gravstenar, murar, trappor och gatsten till grindstolpar, golvplattor, fönsterbänkar och bänkskivor. Hos oss hittar ni allt grundläggande som behövs för nyanläggning och underhåll av trädgårdar, golfbanor, ridbanor, lekplatser och parker m. Gravsten, Gravvår Textkomplettering, Renovering. Sanna Stenhuggeri, Sannaplan. Begravningstjänst i Stenungsund.


En natursten som lämpar sig väl som prydnadssten. Kan med fördel användas i trädgården eller till att bygga dekorativa slänter och murar m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.