måndag 27 augusti 2018

Matlåda rostfritt stål micro

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Massor av snygga och täta matlådor. Beställ enkelt på ClasOhlson. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Välj en matlåda av rostfritt stål eller glas istället för plast. Alla försluts med ett knäppe som håller matlådan tät (ej helt läckaesäker), Smidig. Rund minimatlåda i polerat högkvalitativt rostfritt stål.


Använd den till mellanmålet, i barnens lilla matsäck, som smörask eller för att förvara frukt. Praktisk, snygg och hälsosam matlåda av rostfritt stål. Dessutom är den här matlådan betdyligt mer miljövänlig än matkådor av plast. Tre-i-ett matlådan är perfekt för två personer eller de gånger man vill hålla matvaror separerade från varandra.


Matlåda rostfritt stål micro

En matlåda av rostfritt stål för näringsjägare på språng. Perfekt till lunchraster, utflykter och andra äventyr. Livsmedelsgodkänt rostfritt stål, BPA-fri.


Laga lite extra så räcker det till matlådan på jobbet. Matlådan har tre fack för att enkelt. Ta med dig lunchen i en praktisk. Klassisk matdosa i rostfritt stål.


Jag har en matdosa i rostfritt och ibland glömmer man bort att ställa in den i värmeskåpet. Nu undrar jag om man kan stoppa in hela dosan i micron och värma på. Stapelbar, snygg och tät matlåda. Kvalité för hemmafixare och proffs.


Rektangulär minimatlåda i polerat högkvalitativt rostfritt stål. Vi har många olika matlådor i rostfritt stål och i glas med rostfritt lock. Utan att absorbera dofter eller smaker.


Matlåda rostfritt stål micro

Mattermos, st, Handdisk, BPA-fritt, Silikon, Rostfritt stål, Silverfärga 311. Tålig matlåda i rostfritt stål som passar utmärkt för förvaring av livsmedel. Tål diskmaskin, frys och ugn men se upp för micron och undvik soppor och såser.


En klassisk matlåda i rostfritt stål en sådan hade min pappa hade! Det var före mikrovågsugnarnas tid som den rostfria matlådan fanns i var arbetares väska.


Jämför priser och läs recensioner på Kökstillbehör. Vi hjälper dig att hitta rätt matlåda stål Kökstillbehör och göra ett billigt.


Giftfria matlådor i högkvalitativt rostfritt stål fria från skadliga kemikalier. Vi har allt för en giftfri, ekologisk och miljövänlig livsstil. Svensktillverkad matlåda i rostfritt. Den har två behållare (cl och 1cl) så att du enkelt ska kunna dela upp till exempel sallad och mat.


Matlåda rostfritt stål micro

Den praktiska 3-i-1-funktionen innebär att du lika väl kan använda lunchlådan som. Tack vare sina mått på 4x 3x 2mm och eleganta design passar den. Smart matlåda med lite gammeldags look, i högblankt livsmedelssäkert rostfritt stål.


Kan användas i värmeskåp och ugn. Mått: 1x 1x cm. Passar oss som mikrar nappflaskor och någon matlåda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.