onsdag 22 augusti 2018

Massivträ

Bärande delar i ett byggsystem av massivträ utgörs vanligtvis av limmade massiva skivor i tjocklekar på 50–2mm, oftast korslimmade i flera skikt av nedtorkat. Bjälklagselement av massivträ. Vi levererar projektanpassade, monteringsfärdiga produkter till ditt projekt, oavsett om det är stort eller litet.


Trä är tidlöst och valet av träslag, ytbehandling och kantprofil gör din bänkskiva personlig! Kärnsund Wood Link importerar massivträ från hela världen och har ett mycket stort kontaktnät av leverantörer för de flesta träslag. Pelarbalksystem utnyttjas i byggnader där stora fria ytor önskas, se bild 1. We make houses of crosslaminated woo timber.


Hus av massivträ, massivträhus. Vi bygger ladhus, lador som hus, ekologiska hus. Ek Klass-A stavlimma oljad. MASSIVTRÄSPECIALISTEN KVALITET LÖNAR SIG – Magna Wood är en ledande importör av massivträ, med ett brett sortiment och gedigen kunskap.


Bland våra kunder inom den träbearbetande industrin finns båtbyggare och inredningsföretag, kökstillverkare och listhyvlerier, möbeltillverkare och. I flikarna nedan hittar du specifikationer för våra vanligaste lagervaror. Massivträ är ett härligt material som ger ditt.


Fanerami har ett antal utvalda. Interwood är importör och grossist av träbaserade produkter till byggvaruhandeln, snickerier, båtvarv, offentliga miljöer och industrin. Förnyelsebart: Ett av de få byggmaterial som ständigt återbildas.


Massivträ

Binder koldioxid: 1mträ binder 9kg koldioxid eller kg trä binder 8. LG Collection - Bänkskivor, diskho och olika skivmaterial. Vi har bänkskivor av olika skivmaterial, bla laminat och massivträ. Letar ni efter en bänkskiva av hög.


Väggen är mycket robust och ger ett. I Valla Berså Linköping förverkligar Peter Lindstén sina ambitioner att bygga ett lågenergihus med massivträ stomme i fem våningar. Treskikts limfogas i tre lager och är ett formstabil produkt massivträ. CEOS är specialister på träbaserat skivmaterial och massivträ vilket gör oss till den marknadsledande distributören till svensk snickeri, inrednings- och.


Köksluckorna tillverkas i björk, europeisk ek. Korslimmat trä, KL-trä, även massivträ, är en form av limträ, som består av paneler bestående av ett oregelbundet antal – tre, fem, sju eller fler – skikt.


Trä är ett av de mest avancerade material som finns! Alla stockar har ett eget utryck och sin egen historia. Vi väljer därför vårt virke med mycket stor omsorg.


Massivträ

Korslimmat trä är den svenska benämningen på en produkt som har många namn internationellt. Hitta Ballingslöv Badrum här. Mest känt är det som ”cross-laminated timber.


Dalahus och JR Dala Bygg bygger ny restaurang i massivträ vid Falu gruva. Både klassiska och moderna modeller. Välj mellan ek och ädelträ. Alla Ekstrands ytterdörrar är CE-märkta.


Massivträ

Vi importerar och lagerhåller produkter från hela världen. Vi erbjuder även en omfattande vidareförädling. Hos Marbodal finner du ett stort utbud av bänkskivor till ditt kök.


Vi tillverkar jalusier i trä, aluminium och stål, samt fanerade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.