måndag 20 augusti 2018

Blocksteg betong

Vi erbjuder snabba och trygga leveranser. Besök vår webbshop eller en av våra butiker. För kontrastmarkering i första och sista steg välj ett infärgat blocksteg.


Beläggning med plattor och marksten av betong ". En produkt, många användningsområden. Med Bender Block löser du dina problem enkelt och smidigt.

Tips på sökningar för ” blocksteg betong. Trappor kan göras såväl i trädgården som vid entréer. Blocksteg är ett enkelt sätt att göra en betongtrappa. Blocken passar utmärkt för bland annat entrétrappor.


Låt den omgivande terrängen styra valet av terrängtrappa. Betong - eller stentrappa kan också väljas med tanke på miljö och omgivning. De olika utformningarna ger dig möjligheten att skapa. Lösa blocksteg underlättar montering och ger maximal flexibilitet.


I de fall det finns utrymme för blocksteg är de att rekommendera framför.

Naturstenen är mycket tätare än till exempel betong och många andra. Se bilder och lär mer om referensobjektet här!


Med Finjas blocksteg får du en vacker och hållbar trappa som passar utmärkt i offentliga miljöer. Den är dessutom halkskyddad tack vare den borstade eller. Finns i färgerna Grå och Antracit. Kan med fördel kombineras med entréplan med borstad stegyta i samma serie Storlek.


Monteringsfärdiga blocksteg utförda i betong med den synliga ytan i grå kvastad betong. Stegen kan även utföras i mörkgrå antracit eller med frilagd ballast.


Köp slänt- och blocksteg för utomhustrappor från Utby Betongvaror. Jämför priser och läs recensioner på Marksten och Mursten. Vi hjälper dig att hitta rätt blocksteg betong Marksten och Mursten och göra. Kontakta oss för inloggningsuppgifter.


Vi tillverkar entrétrappor i betong. Välj längd och bygg fritt. Bestäm dimensioner och ytbeläggning själv! Färgskiftningar och kvartsränder får.


Enkel men mycket stilren bänk i betong, går att kombinera med olika. Det främre sättsteget råkluvet och det bakre krysshamrad. Trappa av blocksteg av betongelement kategori B vid nybyggnad.

Entréplan Granit rektangulär. Relaterade produkter i Byggkatalogen. Visa alla relaterade produkter i Byggkatalogen. Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong.


Du kan också bekläda din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller med DuraTrapp. De bastanta blocken kan även användas till murar. Att bygga en trappa i sten eller betong är inte svårt men kräver en ganska stor fysisk insats. Sättstegen är rektangulära blocksteg.


Granit kan med fördel användas i en rad olika sammanhang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.