torsdag 5 juli 2018

Jotun lady

Jotun lady

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Den nya LADY -färgkartan är designad så att du kan skapa din personliga färgpalett.


En palett av vackra och tidsriktiga färger som uttrycker vem du är, och visar. God smak förtjänar det bästa. Vår passion är vackra kulörer som skapar personliga inomhusmiljöer och hem som vi trivs i. Här ser du några utvalda kulörer.


Vår vackraste väggfärg någonsin! Sobert, elegant och helmatt, och en unik kulörupplevelse - det blir resultatet med LADY Pure Color. Jämför priser och läs recensioner på Målarfärg.


Jotun Lady har har en täckgaranti på strykningar på sina väggfärger och lackfärger, varför tumma på kvalitén. Handla innan klockan och vi skickar samma. Alla våra produkter är noga testade och utprovade. Inomhusfärger ska ha goda tekniska egenskaper som gör att de fungerar optimalt på de ytor som du vill måla.


Jotun lady

Inspireras av de nya färgerna, få tips på harmoniska färgkombinationer och skapa din personliga färgpalett. Se den digitala färgkartan här. Dessa färger har en naturligt avslappnande effekt som ger oss välbefinnande och ny energi. Nu är den nya färgkartan från LADY lanserad.


Färgkartan LADY IDENTITY presenterar en palett besående av vackra färger, många av dem helt nya, som är testade och utvecklade av färgexperterna på Jotun. Samlingssida med alla Coloramas artiklar om Jotun. Hos Jotun finns marknadens bästa. ABC Färgekonomi för hela sortimentet av Jotuns produktserier Jotun Lady och Jotun Demidekk.


Kvalitets och inredningsfärg för målning inomhus och utomhus. Easily share your publications and get. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av informationskapslar (”cookies") som Jotun använder för att analysera hur du använder vår webbplats.


Jotun ColourDesign - Appen där du kan ladda upp dina egna bilder. Färgsätt hemmet med Jotuns färgväljare och se hur det blir.


Med en lång historia inom färgtillverkning, och forskning har man idag skapat sig slagkraftiga produkter, inom alla. Jotun är världens största färgleverantör. Balance är inte enbart en matt färg med elegant utseende utan den är även mycket.


Vi skickar normalt din Jotun Lady väggfärg samma arbetsdag som du lägger din order, fraktfritt från 300kr. Lady Minerals kalkfärg tar naturen på allvar och resultatet blir matt, mjukt och varmt. Ytan är tidsenligt matt och lägger grunden för ett rått, industriellt. När Jotun i början av året släppte sin nya mineralfärg, Jotun Lady Minerals, så vart jag superpeppad.


Det är en färg som ger kalkade väggar, dvs lite. LADY Balance ger dig vackra, matta väggar och bra inomhusmiljö. Den vackra, matta ytan tar fram kulörernas naturliga och harmoniska nyanser och ger dig rum där.


LADY Classic Halvblank är en traditionell lackfärg för snickerier baserad på alkydoljor. Den har god utflytning och ger ett vackert slutresultat.


Jotun lady

Blått är en kulör som många fått upp ögonen för, och det märker vi av! Jotun upplever just nu en stor efterfrågan på blått – mer än någonsin förr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.