måndag 9 juli 2018

Betongspik till tavlor

Köp Tavlor till din personliga tavelvägg hos Desenio. Exklusivt utbud av Väggdekor. Erbjudandet gäller till 26.


Har hört att det kommer spricka med betongspik, ? Borde finnas någon person här som har koll på sånna här saker. Nu ska ja upp med en till tavla.


De finns i olika storlekar efter hur mycket de tål och räcker till de flesta tavlor. Tavlor, lampor och fästen för platt-TV har olika krav på bärighet. Tavlor om de inte är alldeles för tunga funkar utmärkt att sätta upp med de där vita.


Betongspik eller vad det heter funkar. Perfekta vid upphängning av tavlor och dylikt. För att hänga upp en lättare tavla på en hård vägg räcker det med en krok med betongstift.


Då jag ska hänga upp tavlor så är betongen för hård. Jag hade tänkt köpa lite tavlor nu när lönen trillat in till. De tavlorna jag vill ha funkar inte ihop med betongkrokar.


Bli medlem Logga in Skaffa blogg. Ny betongkrok - inga slag på tummen - tavlor i raka rader - slipp borra för lättare saker Paulina Kolm har uppfunnit ett nytt enkelt. Ska till IKEA snart å köpa lite ramar.


Handla tavlor final sale på nätet. Prisvärda möbler och inredning på Chilli. Stilrena affischer till bra priser. För stabilitetens skull har jag två fästpunkter på ramen, vilket ger två linor och två krokar till varje tavla.


Betongspik till tavlor

Den nya kroken apponwall kan användas till att sätta upp det mesta, till exempel tavlor, högtalare och vägglampor. Den klarar de flesta väggar. Lillebilbud till Olby galleri med alla tavlor inför torsdagens vernissage.


Vi har köpt två tavlor (ett par). Om hon nu var osäker så borde hon ha lagt till. När vi kom hem satte vi igång med att få upp tavlorna. Nu har vi både tavlor och betongspik.


Uppe i huset har vi hängt upp tavlor med några spik. Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Inget verkar gå att få igenom. Dom där vita plastkrokarna med stift ni vet?


Betongspik till tavlor

Stiften går in till hälften, sen viker dom sig. Upphängning tavlor i betongvägg. Guide till olika sätta att hänga upp tavlor. Om man skall hänga en mellanstor tavla tex?


För spikning av plåt och metall i betong. Används oftast för spikning i betong men fungerar också i stål upp till mm. Genom att logga in får du tillgång till dina tidigare ordrar och slipper fylla i dina uppgifter vid varje köp. Din e-postadress Ditt lösenord.


Betongspik till tavlor

Tänkvärt är dock att vissa material som t. Stora tavlor kan behöva dubbla betong. Dessutom är det idealiskt för trä mot betong, stål mot stål samt stål mot betong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.