tisdag 3 juli 2018

Betongskruv utan förborrning

Betongskruv utan förborrning

Betongskruv och lättbetongskruv från Essve. Lättbetongskruven skruvas oftast rakt in i material utan förborrning och utan plugg. Lämplig för montage av syll, reglar, stämp, skenor. Förborrning rekommenderas och skruven förankras oftast helt.


Essve betongskruv är en specialhärdad skruv som dras direkt i ett borrat hål, utan plugg. Klarar höga belastningar, demonterbar. Kort kant- och inbördes avstånd.


VSB:s typgodkända lättbetongskruv har en speciellt utvecklad gänga som skruvas direkt i lättbetong och lättklinker utan förborrning. M-Cut är en ny betongskruv med skärande gängor av härdat stål som möjliggör infästning utan plugg direkt i betongen. Skruva i betong utan plugg.


Tillgänglig för avhämtning p. Specialhärdad skruv som dras direkt i ett borrat hål, utan plugg. Används utan plugg för att fästa trä i betong, lättbetong. Den är delgängad med en s. Genomsticksexpander S-KAH syrafast Visa.


Betongskruv utan förborrning

Monteras utan förborrning och plugg direkt i grundmaterialet. Hålen måste vara borrade med rotation utan slag vid. Dom flesta betongskruv är specialhärdade och helgängade med en så kallad.


SDW träskruvar dras i utan förborrning och är därmed lämpliga för snabb montering av dubbla reglar eftersom det räcker med skruvning. Snabb och enkel montering vilket sparar tid.


Betongskruv utan förborrning

Ruspertbehandlad spetsig betongskruv med fläns, sexkants- och torxhuvud för installation utan plugg. Demonterbar betongskruv som kan användas för. Snabbt montage- Infästning utan förborrning - Sammanfogning.


Inga specialverktyg behövs. Tvärlastvärden gäller för betongskruv utan påverkan av.


Typgodkänd försänkt skruv med speciellt utvecklad gänga som skruvas direkt i lättbetong och lättklinker utan förborrning. Som svensk distributör av Guardian infästningssystem erbjuder vi våra kunder inte bara en produkt utan ett helt system med applikationsrådgivning, infästningar.


Clipsplugg TCP är spetsig och styv vilket gör att den kan slås in utan förborrning i. Borra mm och dra in utan plugg. All betongskruv på marknaden är normalt helgänga vilket gör att syllen inte pressas ner tillräckligt. Shoppa BETONGSKRUV 8X1FZV till återförsäljarpriser hos Selga - din elgrossist.


Utan vetskapen om ovanstående procedur kan man säkert fråga sig varför två till synes lika skruvar kan skilja i pris. Typgodkänd kullrig skruv med speciellt utvecklad gänga som skruvas direkt i lättbetong och lättklinker utan förborrning. Nu vet jag inte vad du ska göra. Men det finns alternativ som göra att du slipper plugg helt och hållet.


Jag har bra erfarenheter med lättbetong skruv utan plugg. För att huvudet ska försänkas i gångjärnet utan att sticka upp har den ett huvud med mindre diameter än normalt. Betongexpander, betongskruv, lättbetongplugg, nylonplugg. Snabb installation utan förborrning för lätt belastning.


Levereras med bricka Ømm. Specialborrspets för skruvning nära ändträ utan sprickbildning. Gipsskruven skruvas direkt genom gipsskivan, utan förborrning. Använd elektrisk eller batteridriven skruvdragare.


Sprinkler Nordic AB förbehåller sig rätten att ändra tekniska uppgifter utan medgivande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.