onsdag 27 juni 2018

Granit vagn

Klassisk hopvikbar dramaten, en shoppingvagn med hjul. Väskan går att lyfta av och använda separat. Svart pulverlackad serveringsvagn i järn med st hjul. Funkar finfint som extra avlastningsyta i köket, som drinkvagn eller fyll den med växter eller våra fina.


Hos Granit hittar du smart och funktionell förvaring och inredning. Se vårt stora utbu få inspiration och handla online eller i någon av våra butiker.

Praktisk vagn i metall med Polytherm-beläggning som skyddar mot rost i. Bäddset i 1% bomullssatin med mjuk, svalkande känsla. Klassiskt enfärgat grått påslakan med vit baksida att vika över för snygg bäddning. Våra basplagg är tillverkade av ekologisk och Fairtrade-certifierad bomull och våra väskor av.


Silver Cross Wave duovagn, granite. Vagnen klarar två liggande barn upp till kg. För att säkerställa bästa möjliga service och korrekt funktion av vår hemsida använder vi cookies. Om du fortsätter att surfa på hemsidan godkänner du.


Köp Baby Jogger City Tour Lux sittvagn Granite online här med snabb leverans, fri frakt och prisgaranti.

Liten smidig vagn med många möjligheter. Du hittar även andra Bäddtextilier produkter från NG Baby hos Lekmer. Verktygslåda för montering på släpvagn, komplett paket innehållandes:st Alko verktygslåda515x225x2mm.


En perfekt vagn att ta med på såväl resan som en dag på stan. City Premier är en mycket lättstyrd och behaglig vagn. Rullvagn Kroksjön - En rullvagn metalltråd med tre hyllor.


ALLTID 10% RABATT VID BESTÄLLNING. Titleist varumärke började med en vision - och en röntgen. Underbart mjukt och skönt underlakan i vacker vit bomullsjersey från svenska NG Baby. Ett formsytt lakan som ger perfekt passform i vaggan och vagnen.


Mörkgrått svensktillverkat extra örngott för spjälsäng, vagn eller vagga. Mjukt och svalt tyg i ljuvlig kvalitet av 1% certifierad bomullssatin. Original reservdelsnummer är här endast för jämförande syfte.


GRANIT reservdelar är inte originaldelar. Alla priser är angivna i Kr. Mjukt skönt underlakan i 100% bomull från NG Babys kollektion Circus Harlequin Black för barnvagn och vagga. I serien ingår sängkläder till vagga, spjäl- och.


Hitta produkter inom BARNVAGNAR hos Babyproffsen.

Granits vagn Dramaten läcker också in vatten. En poäng med Granit -väskan är ändå att den går att lyfta av och använda. Syskonvagn där barnen sitter efter varandra.


Företaget startades på initiativ från Tyskland där man saknade tillgång till de volymer av. City Tour LUX är en ultrakompakt vagn som kan fällas ihop med en hand och har en transportspärr som låser vagnen när den är hopfäll.


Dessa vaser passar utmärkt med rostfritt stål, glas och natursten. Kliv in hemma hos drottningen av stilren inredning och förvaring! Vi presenterar alla typer av vagnar och de tillbehör du kan önska dig.


Utbudet sträcker sig från liggvagnar till syskonvagnar och allt däremellan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.