torsdag 28 juni 2018

Bricka åhlens

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Skärbrädor och brickor i trä och marmor från varumärken som Åhléns, Morberg Collection och Bloomingville.


Hos Lagerhaus hittar du ett stort utbud av brickor i olika storlekar, färger och mönster. På allt du handlar i varuhusen och på åhlens. Så fungerar medlemsprogrammet.

Hos IKEA hittar du ett stort utbud av fina brickor. Välj bland flera varianter och färger i olika prisklasser. Välkommen in och handla på IKEA. KitchenTime har ett stort utbud av brickor för servering av hög kvalitet.


Bra priser, välkända varumärken samt fri frakt. Handla från ett brett sortiment av brickor på designonline. Runda eller rektangulära, trä eller marmor? Brickor kommer i alla möjliga material och former.


En vacker bricka kommer i många olika utföranden.

Upptäck Svenskt Tenns exklusiva sortiment av brickor online, och välj mellan olika färger och former. Fine Little Day Bricka Björk. Inredning och prylar designat av Lagerhaus för dig, ditt hem och dina vänner.


Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Den här vackra brickan från Åhléns blev ett av veckans bästa fynd. Om jag inte minns alldeles tokigt så gav jag kronor för den.


Jämför priser och läs recensioner på Kökstillbehör. Vi hjälper dig att hitta rätt diskställ med bricka Kökstillbehör och göra ett. Vi har brickor och fat med stora variationer på stil och form. Fri frakt till butik Störst på soffor Bli.


Bricka House sparrow, Vit - Hos Hemtex hittar du allt inom hemtextil och mjuk heminredning. Svenskt Tenns klassiska brickor finns i flera färgstarka mönster av Josef Frank och Estrid Ericson, bland annat mönstret Elefant.


Marmor är en bricka med ett rustikt intryck som blir en fin detalj var du än väljer placera och använda det till. Välj mellan grå, vit eller grön marmor. Blommig bricka, 1kronor. Adventsstjärna Skina, 1kronor.


Finns att köpa här (reklamlänk via Adtraction). Guldfärgad lampett för ett ljus. Brickan är av trä, vitmåla med en diameter på 4cm.

Höjden på bordet är cm. Den köps utan bricka men det kan naturligtvis enkelt köpas till, eller också används den bara som en korg. Vi har massvis av snygga brickor från olika märken att välja bland!


Sidobord med tre ben och lös bricka i hamrad metall. Rostfria och Asyrafasta brickor. Vi erbjuder dig smart förvaring och prisvärd renovering.


Lägg i kundvagnen Lägg i kundvagnen Lägg i kundvagnen Lägg i kundvagnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.