torsdag 28 juni 2018

Behandla marmorskiva

Hur behandlar du marmor på bästa sätt? Varje marmorskiva är unik i sin marmorering, dock har alla skivor en sak. Att behandla eller inte behandla marmor? Det finns professionella tätningsmedel som skyddar din marmorskiva från fläckar och andra skador.


SKÖTSEL AV MARMORSKIVA – BORTTAGNING AV FETT OCH OLJEFLÄCKAR. Fråga från en av våra webbesökare: “En golvfirma har drällt olja på min skiva framför spisen. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.


Tvätta marmorskivan med en kökshandduk som du doppat i ljummet vatten med lite. Underhåll av bänkskivor i Natursten, följ våra skötselråd för bästa resultat. Alla naturmaterial som granit, marmor och kalksten har olika egenskaper vad gällande hårdhet och slagtålighet.


Ytorna klara i regel en tappad kastrull, glas. Torka sedan skivan som vanligt. Därefter rekomenderas att göra detta ett par gånger om året för att behandla och mätta ytan.


Detta är en artikel i låg upplösning. Marmorskivan blir blank igen. Klicka på knappen "Ladda ned artikel" för att få den i hög upplösning. Fråga Mitt soffbord av marmor har blivit matt.


Man får alltså inte spilla läsk på en marmorskiva ! Bambun skärs i smala stänger, som behandlas för att få bort den mjukare kärnan. Sedan är det upp till dig att underhålla träet genom att olja in det med BEHANDLA träolja 3-gånger per år. Områden som är särskilt utsatta. Verde Guatemala är en väldigt omtyckt marmorskiva på grund av sin unika naturliga gröna färg och olika nyanser av gröna toner som framträder i form av.


Med tanke på utseende och användarkomfort är bänkskivor av granit och kvartssten det bästa valet, men för bekymmersfri daglig användning och för att behålla. Granit är ju tåligare kanske det är någon som vet om det finns granit som liknar marmor eller om marmor kan behandlas på något.


När det kommer till känslan av exklusivitet är en bänkskiva i sten svårslagen. Köp en marmorskiva eller granitskiva till köket.


Behandla marmorskiva

Bänkskivor av sten är i allmänhet färdig- behandlade när de levereras, men köper du begagnade stenskivor kan du få lov att ytbehandla dem själv. Jag har hört att man kan slipa själv och. Vi rekommenderar att göra detta ett par gånger om året för att behandla och mätta ytan på en ny skiva.


Behandla marmorskiva

Att olja in Använd parafinolja. Där man vill ha ett hårt och tåligt golv väljer man ofta sten. Köp rengöringsmedel och impregneringsmedel för bänkskivor i granit och marmor.


Historiskt sett har vi i Sverige använt mycket sten till bland annat golv inomhus, och. Betong är i grund och botten ett sugande material vilket gör att bänkskivor av betong måste behandlas för att kunna användas i en köksmiljö.


Så rengör du lätt din marmor. Det kan vara på bänkar, föns. Nya skivor skall alltid behandlas ett par gånger i början. Behandla skivan med tex ”Protect arble &amp.


Hos Marbodal finner du ett stort utbud av bänkskivor i laminat till ditt kök. Välj bland flera olika färger och mönster. Se våra bänkskivor i laminat här! Jag behandlade skivorna när snickaren hade lagt dem på plats.


Behandla marmorskiva

Innan jag började tejpade jag allting runt omkring noggrant för att skydda vitvaror.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.