tisdag 29 maj 2018

Martinssons massivträ

En limträbalk används vid bärande konstruktioner och. Söker du priser och dimensioner på Limträ? Martinsons är en av Sveriges största producent av limträ och. KL-trä (korslimmat trä) är massiva träskivor av hyvlat.


Massivträ var en tidig svensk benämning på produkten. Den kan dock förväxlas med exempelvis vanligt. Kvalitetsstyrd fabrikstillverkning och rationella platsmontage.


Vårt byggsystem i massivträ är uppbyggt med färdiga och väl. Brandpanel från Woodify är en serie av produkter i massivträ som tillförs brandhämmande egenskaper genom en noga. Det handlar om allt ifrån sågade trävaror och limträ, till. Detta gör att planeringen av leverans och montage är viktig för att kunna utnyttja massivträets fördelar fullt ut.


Stommar med planelement av massivträ kan. Fabriken blev därmed den första i världen som uppförts i massivträ. För ett par veckor sedan utsågs Nord-Österdal skola i Tynset till Årets träbyggnad i Norge.


Nedan finns några länkar med mera info om massivträ, passivhus och lågenergihus inom byggsektorn. We make houses of crosslaminated woo timber. Hus av massivträ, massivträhus. Vi bygger ladhus, lador som hus, ekologiska hus.


Moelvens limträ produceras av närodlad råvara från utvalda upptagningsområden som garanterar högsta kvalitet. Vårt limträ är CE-märkt och består av FSC. Storaenso undersöker möjlighete att bygga en produktionsanläggning.


Klarar nästan ljudklass B (bostäder) dvs klarar med stor marginal ljudklass C för kontor. Programmet för kung Carl XVI Gustafs besök i Skellefteå den september är nu klart.


I Skellefteå planeras ett besök vid Morö Backe skola som är tillverkad i massivträ från skogen runt. Det kan jämföras med att den svenska kapaciteten i dag är begränsad till 22.


På uppdrag av Lindsténs fastigheter bygger vi nu Valla Berså vid Johannesborgsparken – Linköpings första flerbostadshus i massivträ. Där diskuterades förutsättningarna för industriellt träbyggande och de möjligheter som finns att på. Skellefteå Stadshotell växer på höjden med en påbyggnad i massivträ » Skellefteå stadshotell.


Martinssons massivträ

Första runda flerbostadshuset i massivträ. Lindstén Fastigheter AB bygger Valla Berså i Johannesborgsparken, Linköping. Det blir inte bara Linköpings första. Skolan är platsbyggd med en limträstomme.


En litteraturstudie görs inom kategorierna passivhus, massivträ och tekniska lösningar för att. Ett sexvåningshus med stomme i massivträ ska byggas i Örebro. Orderböckerna är redan fulla fram till hösten.


Martinssons massivträ

Korslimmat trä, KL-trä, även massivträ, är en form av limträ, som består av paneler bestående av ett oregelbundet antal – tre, fem, sju eller fler – skikt. Den första etappen av Tångeröds ekoby på Tjörn är färdigställd och inflyttad.


I det nya bostadsområdet, med bostadshus i trä, står strävan efter social. Huvuddrivkraften för massivträ är dock klimatet och COproblematiken. Materialet är norrländsk.


Martinssons massivträ

Martinssons trä har hittills varit ensamma inom CLT i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.