onsdag 2 maj 2018

Kall sås till fisk turkisk yoghurt

Mycket god kall fisksås - en enkel sås som passar till fisk. Mät upp turkisk yoghurt. Här finns recept som innehåller turkisk yoghurt. Recept på god och enkel kall sås med lime.


Sås på minuter med Turkisk Yoghurt.

Såsen är god till fisk och fågel. Citron, vitlök, persilja, honung och chilisås… Många fina smaksättare är sådant som nästan alltid finns hemma i. Passar perfekt till fisk, särskilt lax. Blanda turkisk yoghurt med stenbitsrom och hackad lök. Perfekt kall sås som passar lika bra till hamburgare som till fisk.


Stor skål kall dillsås (skolans fisksås) dl gräddfil dl filmjölk, vanlig yoghurt eller. Limesås är enkel att göra. En fantastisk kall sås som passar till allt grillat, både kött och fisk.

En fräsch kall sås som passar speciellt bra till grillat fläskkött eller grönsaker. Kall sås med ost och oliver. Skapa en ny samling (max tecken): Spara till din samling. Ingredienser kall sås till fisk dl turkisk yoghurt tsk fransk senap tsk fiskfond skalad morot som hyvlas i bitar och sen skärs i mindre bitar.


Panerad fisk med kall sås. Gör en enkel yoghurtsås med turkisk yoghurt och citron. Gör den extra lyxig med fetaost och hackade soltorkade tomater.


En äkta medelhavssås som passar lika bra till grillat kött som till fisk och grönsaker. En läcker sås med argentinskt ursprung. Yoghurt är gott till frukost, men det är också toppen att göra goda såser på!


Här hittar du mängder av recept på såser som baseras på. Gör en kall sås på gräddfil, crème fraiche eller yoghurt. Inlägg om kall sås skrivna av Birgitta Höglunds Mat. Den är mycket god till allt från fisk och skaldjur till kött.


En lite smalare variant av sås med yoghurt. Toppengod kall sås till fisk. En kall sås svalkar gott till het mat och är gott till lax och grillat.

Minns att man alltid fick kall filsås man alltid. Gott att doppa bröd i också! Ungarna skall ha denna sås till all fisk nu.


Blogg1bröd bär choklad dryck ekologiskt fisk Frukost funderingar godis gratäng grilla gryta grönsaker jul. Bearnaisesås, tzatziki, BBQ- sås, hummus. Vit böncrème med yoghurt och basilika Paul Svensson. Jag har sån här turkisk yogurt på hink.


Lägg turkisk yoghurt i en skål. Ja, recept på kall sås till rökt fisk, om någon har det? Det är en god kall sås som passar fint till.


Blandar ofta till en nöd- sås med ajvar och yoghurt eller creme. Brukar göra en liknande (lite enklare variant utan stenbitsrom) men använder mig av turkisk yoghurt istället för gräddfil och brukar skippa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.