måndag 7 maj 2018

Granit mätbord

Hos oss på Granit hittar du schyssta inredningsdetaljer, smarta förvaringslösningar, sköna köksartiklar och massor av härliga växter och krukor. Nu gör vi plats för härliga nyheter – Passa på att hitta guldkorn med minst 50% rabatt! Våra planskivor håller hög. Granit kan med fördel användas i en rad olika sammanhang.


Granit mätbord

Plattor av granitsten skapar en känsla av lyx i alla miljöer. Korrosionsfria, ej ledande elektriskt eller termiskt. Vi välkomnar alla kunder, såväl företagare inom hantverk, industri, verkstad och även privatpersoner som ställer krav på kvalitet och hållbarhet.


Granit är billigare och mindre högpresterande material än diabas. För de företag som vill sätta upp en permanent mätstation rekommenderas vårt specialkonstruerade mätbord.


Bordet ger en optimal och ergonomisk mätställning. Alltid fraktfria leveranser över 9kr. Planskiva, mätbord Jo det är Diabas. Naturstensplattor i flammad granit skapar en känsla av lyx och får vilken yta som helst att kännas exklusiv.


Det gör granit till ett kostnadseffektivt alternativ för mätprodukter och maskinkonstruktioner. Vi riktar oss till både företag och privatpersoner, och vår målsättning är att erbjuda bra verktyg till bra priser. Observera att priserna som standard visas.


Granit mätbord

Köp snygga matbord i bra kvalitet hos Folkhemmet. Vi erbjuder allt från vanliga matbord till barbord och slagbord. Vi har både runda, rektangulära och ovala bord.


Här hittar du massor av snygga matbord i alla olika storlekar och utföranden. Oavsett om du behöver ett bord till det lilla köket eller stora matrummet så har vi.


Industritorget använder cookies för att föra statistik samt hantera användning av siten. Genom att du fortsätter att använda vår sajt, samtycker du till att. Vi använder cookies för att förstå hur du använder vår hemsida och för att förbättra din upplevelse.


Detta inkluderar anpassning av innehåll och annonser. Ska det göras seriöst ska det ju vara ett mätbord i sten (diabas eller granit ) Upp. Material: Svart granit (urberg).


Anmärkning: Urberget har stora fördelar jämfört med vanlig. Minimätbord med granitbas 80x80mm. Mini- mätbord med solid konstruktion, mm indikatorhållare.


Basen är gjort i granit med med hög kvalité. Universal mätklocka, även lämplig som ett kontrollerande-mätinstrument mm dia. Fastspänning lopp och stämma. Arm med 1mm utliggning.


Granit mätbord

I sortimentet ingår analoga och digitala längdskjutmått, förinställningsutrustning och mätbord. Mätbord i diamantfinläppad granit. Conti Förinställningsmaskin. Precisionslipade vinkelblock för uppspänning av arbetsstycken i mätmaskiner, fräsmaskiner, mätbord etc.


Valet beror på eftersträvad mätnogrannhet, slitstyrka, vikt. Stativ med slitstarkt bord i svart granit. Klicka NEJ om du vill fortsätta med denna session.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.