fredag 18 maj 2018

Borstad granit

Gillberga Gråbrun G Slipad. Snygg grå granit i äkta natursten till hallen, groventré eller uterummet. Fungerar på bra gjuten yta inomhus.


Mer porösa ytbehandlingar, såsom mattpolerad eller borstad granit, har en känsligare yta, vilket ställer högra krav på granitens kvalitet. Skapa en naturstenstrappa med trappbeklädnader i skiffer och granit. Här har vi samlat våra tunna granit.


Den är praktisk och lättskött och vanligaste ytbehandlingarna är matt, blankpolerad eller borstad. Graniten är kalibrerad och har en flammad och borstad yta som gör att den är halksäker. Nero Assoluto är djupsvart granit från Zimbabwe.


Borstad granit

Svart granit kan enkelt kombineras med olika färgtoner och tack vare ett tidslöst utseende passar den fint in. Välj mellan polera mattslipad eller borstad. Tillverkning efter dina önskemål!


Flammad och borstad granit med spännande struktur. Ljus granitStilfull ljus granit. Mörk granitMörk granit med. Vår unika, vackra kantsten i flammad och stålborstad granit är kronan på verket för din pool.


Beställ allt inom Klinker m. Granit kan erhållas med olika ytbehandling. En polerad yta är speglande och ger ett elegant intryck som är. Absolute Black är en svart granit som är hår kompakt och mycket tålig mot värme, kyla och fukt, samt mot smuts och slitage. Perfekt som golv, vägg och.


Om du däremot har en granitskiva med matt eller borstad ytbehandling behöver den skrubbas och impregneras. Hitta granit som passar ditt badrum, kök eller hall hos oss på Stonefactory. Bilden visar tumlad och borstad yta. Ytan kan vara polera slipad eller borstad.


Borstad granit

Botten och kanterna, och ibland ytan, på många stenprodukter är ofta sågade. Att ta sig an nya, utmanande marker. Vi tillverkar köksbänkar i granit, marmor, kalksten eller komposit efter dina mått och önskemål.


Välj bland ett 100-tal stensorter i vår materialbank. Graniten förädlas genom bearbetning och anpassas till sitt ändamål med olika ytbehandlingar, de vanligtvis förekommande ytbehandlingarna är. Natursten är ett variationsrikt material.


Egenskaper som kulör, textur, mönster och flammighet kan variera inom vida gränser, även om stenen kommer från samma. Den bryts, kilas eller sågas till rätt storlek och bearbetas till rätt yta och stil för att anpassas till din miljö. Bänklösning för Scan-Line Craft serien. För alla beklädnadstyper erbjuds förvarings- eller bänklösningar som kan installeras för önskat utseende och.


Ek Granite är en gråbrunt pigmentera mattlackad 2-stav i rustik stil med stora färgvariationer. Får innehålla stora kvistar. Borstad för stor träkänsla. Proffs eller privatperson?


Upptäck vårt breda utbud av trägolv, laminatgolv, vinylgolv i olika utföranden samt väggmaterial. Vi har golv till hemmets alla rum. En mindre vanlig men möjlig ytbehandling till fönsterbänkar är flammad och borstad.


Stonecom erbjuder olika bänkskivor i granit. Vi ger våra produkter och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.