fredag 20 april 2018

Scandtap

Primy tillverkar designade rostfria blandare för både kök och badrum. Välkommen att skapa ett snyggt hem – som inte bara är vackert på ytan. Förra året gick företaget med vinst.


Scandtap

Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 1miljoner. Scandtap AB - företagsinformation med organisationsnummer, nyckeltal, bokslut, omsättning, styrelse, gratis årsredovisningar, koncernstruktur, m. Scandtap AB Företagsprofil i Allt om Bosta din källa till inspiration och produkter inom hus, hem och trädgård. Granitkeramik med spännande utseende i form och färg.


Med modern digital teknik i produktionen kan man få granitkeramik att se ut som naturmaterial likt sten och. PÄÄLLYSTETTYJEN KANKAIDEN AMMATTILAINEN Suomalainen Oy Scantarp Ab on korkealaatuisten päällystettyjen kankaiden ja suojausratkaisujen valmistaja. Platsbyggt kök med infällda ramverksluckor som har synlig fris i spegeln.


Scandtap

Vitrinluckor med äkta spröjs. Luckorna har grytgångjärn med dämpning. Numret går till en tjänst som kommer att koppla dig vidare till.


Bolaget har till föremål för sin verksamhet att driva partihandel av VVS-produkter inom badrum, kök och byggmaterial branschen samt bedriva annan därmed fören. Verkliga huvudmän och bolagskontroll - kr Vad är en verklig huvudman?


En verklig huvudman är de personer som ytterst äger eller kontrollerar ett företag eller. Registrering och aktivering. Se Ola Andrées profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk.


Scandtap

Ola har angett jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Olas kontakter och. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Scandtap AB: Steel Curve Amber D produkt beskrivning i Allt om Bosta din källa till inspiration och produkter inom hus, hem och trädgård.


Inhämta information om Scandtap AB på vår webbplats. Torget listar företag i Sverige. Eloise köksblandare med handdusch från exklusiva franska Horus.


Blandaren finns även i en variant utan handdusch. Välkommen till Ezze Sammankoppling av VVS-system och komponenter är vad som utgör grundbulten i företaget. Stort sortiment, hög kvalitet, god lagerhållning och. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


When design makes sense (Meningsfull design)” är inte bara ett talesätt på Damixa. Det är en filosofi som vi lever upp till hela tiden. Njut av perfekt vattenflöde i precis rätt temperatur.


Ett lyxigt set med smidig handdusch och en generös takdusch som fångar in hela kroppen i ett regn. Högkvalitativa blandare för dusch, badkar, tvättställ och kök från Hansgrohe och Axor.


Hela köket, från början till slut. Att bygga om köket är att bygga om i hjärtat. I köket slår hemmets puls som mest och bäst. Alla drömmar ska förverkligas.


Hafa Bathroom Group AB Scandtap AB (Primy) Smedbo AB Svedbergs i Dalstorp AB Artiklar. Melden Sie sich noch heute bei LinkedIn an – völlig kostenlos. Tidlös klassiker i avskalad.


För mer information och kommentarer från våra användare klicka här eller bläddra ner. Varumärket Primy ingår i Scandtap, som är ägs av SWEANDO GROUP AB.


Deras produkter är formgivna av Tirunagaru, som är välkänd inom branschen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.