fredag 6 april 2018

Gravstenar natursten

Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Gravvård där allt ingår för att ni ska känna er trygga med era önskemål. Få priser på gravvårdar och gravstenar genom en kostnadsfri offert här. Beställ gravsten hos oss - vi finns i Göteborg.


Natursten är en tidlös produkt full av charm. Vi levererar och monterar gravstenar till kyrkogårdarna, som vi helst vill tillverka från det norrländska urberget.

På denna sida presenterar vi våra gravstens modeller som vi tillverkar enligt önskemål. Här kan man se olika förslag på utformanden av. De flesta gravvårdar är av granit, en natursten som är väldigt bra och hållbar i vårt svenska klimat. Eniro är den lokala sökmotorn.


En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Stenen får ett naturtroget utseende där alla synliga sidor är flammade och kullerhuggna. Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online.


Nedan kan ni jämföra de olika ytbehandlingarna med varandra. Gravstenar av valfri modell med hög kvalitet.

Unik prisgaranti ger dig alltid lägsta pris på gravstenen! Välkommen till Stentorget. Vi har huvudkontor i Estland med många säljare i Sverige så att vi kan ge dig bästa service och det billigaste.


Här finner du alla våra gravstenar - stående, liggande och hjärtformade i olika stenmaterial. Köp direkt i webshopen eller ring oss. Se vårt stora utbud av liggande gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål. Kontakta oss och få en kostnadsfri offert.


Ni är välkomna att komma till oss med egna önskningar och vi kan tillsammans. Liggande gravstenar kan ibland vara det som passar bäst. På en del kyrkogårdar kan det också förekomma bestämmelser som föreskriver liggande gravstenar. Norrorts Gravvårdar utanför Stockholm gör gravstenar av natursten.


Vad gäller gravsten samarbetar Lavendla med Edurus som är marknadsledande inom gravstenar i Sverige. Den nya stenåldern är här. I takt med att bearbetningsmetoderna blir allt mer sofistikerade ökar intresset för att inreda med natursten.


Välj bland våra hundratals prisvärda gravstenar i olika utformningar. Bröderna Henrikssons Stenhuggeri AB. Företaget utför även komplettering och renovering av befintliga.


Om man inte vill ha en sten, kan man t ex välja ett kors av trä eller järn att. När behovet uppstår kan du vända dig till oss för renovering eller omslipning av gravstenar.

Inskriptioner (gravering) på gravstenar. Du kan även beställa gravering på egen natursten som du har med dig. ES 1Grå näs Helpolerad Metalltext.


Flammad natursten Svartmålad djupblästrad lutstil. Ett traditionsrikt och skickligt. Alla stenar går att få i princip i vilken form man önskar.


Priserna nedan gäller monterat och klart på gravplatsen. Vi har ca 3stenar i orderstocken för snabb leverans, ca 2-veckor. Vi tillverkar gravstenar av hög kvalité till bra priser.


Samtliga gravhällar kan tillverkas i valfri granit, bearbetning och storlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.