måndag 16 april 2018

Gräddfil parmesan

Förbluffande goda recept på parmesanröra - lika gott till en salla kött, fisk eller kyckling. Här hittar du några olika varianter på. Gör egen färskost av avrunnen gräddfil.


Smaksätt med pikant parmesan och härliga örter så har du ett krämigt pålägg för alla smaker och tillfällen. Foto: Bo Ingvar Jönsson (0) Skriv ut.

För person(er) Ingredienser. Förslag på olika sorters gräddfilssås med olika smaksättningar. Lätt- och snabblagat - bara att blanda gräddfil med valfri krydda eller smaksättning till en. Dessa aptitretande ostchips ser så exotiska ut att man tror det är svårt att laga dem.


Men i själva verket är det hur lätt som helst. Servera dem som tillbehör. Salt parmesan passar perfekt till sötpotatis. Går blixtsnabbt att laga – sedan sköter ugnen resten.

Blanda gräddfil, citron och majonnäs. Lax med parmesan : Rör samman crème fraiche, dijonsenap, citronsaft, majon­näs och den rivna parmesan ­osten.


Vispa ihop en stanning av ägg, gräddfil, grädde och riven parmesanost, häll hälften i formen. Lägg ner broccolin häll på resten av stanningen. Grymt god och snabblagad pastasalla passar perfekt för somriga bjudningar!


Bresaolarullar med parmesan, rucola, citronmajonnäs och rostade pinjenötter är snabba och smakrika tilltugg, perfekt till drinken eller på buffén. Tag ut pizzorna ur ugnen och toppa med löjrom, räkor, gräddfil, parmesan, rödlök och gräslök. Basilikasill med parmesan som bara tar en liten stund att förbereda!


Denna smarriga inlagda sill smakar underbart till jul eller midsommar, här är receptet. I kategorin Parmesanost finns det för närvarande varor. Av dessa varor är st Laktosfri, st Ekologisk och st Premiumkvalité.


Ekologiska majskakor gjorda av noggrant utvalda råvaror av hög kvalitet. Lätt att göra, smakar underbart och brukar väcka allmän beundran!


Härligt krispiga blomkålsrårakor med parmesan, krispigt grönt och tångkaviar. Receptet på våra rårakor hittar du här!


Rör ihop majonnäs, gräddfil, parmesan, vitlök, cayennepeppar och salt till en dressing. Smaka av med salt och peppar.

Kör den rivna parmesanosten, basilika, vitlök och olivolja i matberedaren. Har man ingen matberedare kan man finhacka. Sökmotor för recept, träningsövningar och hälsotjänster från kvalitetsgranskade källor.


Använd vårt sökfilter och hitta recept efter ingredienser du har. Fördela smeten i en muffinsplåt, smord med olja. Pizza blanco med parmesan, sparris och löjrom.


Artikel Ostens historia runtom i världen. Caesarsalla bacon, parmesan. Texas köttgryta av 100% högrev serveras med salsa, guacamole, gräddfil, black beans och varma vetetortillas. Här kommer några enkla recept på drinktilltugg och härliga tunnbrödschips med parmesan.


Korv Stroganoff med ris och gräddfil. Pasta Carbonara-färsk riven parmesan. Tisdag Muckalica-special potatis och gräddfil. Här finns recept på kalla såser till grillat och röror till grillat!


Stekt fläsk med raggmunk och lingon. Njut av våra bästa recept på goda tillbehör till grillmaten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.