måndag 30 april 2018

Borra i glasburk

Borra i glasburk

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Nu 50%, 60% även 80% lägre pris! Det är inte lätt att borra i glas. På redaktionen upptäckte vi att det INTE var den speciella glasborren som fungerade bäst! Sätt ett mindre blockljus eller ett värmeljus i varje glasburk. Jag är ny här för dagen och har suttit och tittat runt i alla flikar och album. Borra i glas - Hej på er där ute!


Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor! Ska du borra och fästa i tegel?


Borra i glasburk

Här får du tips om hur du borrar och pluggar i en tegelvägg samt gör det själv beskrivning hur du borrar och fäster i tegel. Tänkte borra i en glasflaska. Häll färg i en glasburk och snurra runt färgen i burken tills den är helt täckt.


Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. Skall sätta en 6mm ohärdad glasskiva som stänkskyd jag måste dock göra hål i glaset för elkontakterna, kan jag borra i glaset? Lägg allt detta i en glasburk och gör en "tag" med texten "Bröd på burk".


Börja med att borra hålet. Här gäller det att ha tålamod. Universell glasburk med Twist Off 82. Korken är att passa väl i stor glasburk. Den typ du ser till salu för förvaring av saker. Man kan använda vilken glasburk som helst bara det har lock. När man har småbarn som äter barnmat blir det ett himla springande till glasåtervinningen med alla glasburkar. Att lägga en ljusslinga i glasburk med lite mossa.


Borra i glasburk

Sen den sista idén är att borra ett hål i en träplatta och sätta i en gren i den. Tängte borra ett hål i en glasburk för matning av min stenanemon.


Eftersom det bara är ett litet projekt så vill jag int. Joo helt jätte, tänkte försöka göra ett DIY inlägg på hur man kan göra såna :) Ja ni. Du ska borra på lägsta nivån, ganska långsamt (ej snabbt) och hela tiden ha vatten till hands och spruta på.


Tog en vanlig glasburk, fram med skruvdragaren. Verkar vara det vi ska göra i sommar – sippa på något svalt i en glasburk som är säker mot spill. T-nyckel för justering av karmskruv. Det man gör är att borra ett hål rakt igenom locket.


Prisvärda VVS-produkter samt renovering och förvaring från golv till tak. Vill du ha fler hål så kan du enkelt borra det själv.


Välj mellan papperspåse och glasburk, båda innehåller lika många doftbärare. Går i tankarna om att borra dränering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.