fredag 16 februari 2018

Rund bordsskiva marmor

Utemöbler i flera olika kategorier. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Vi ger dig möjligheten att sätta ihop ett underrede med en rund bordsskiva helt efter eget tycke och smak.


Marmor, granit, komposit. MDF bordsskivorna finns i massor av storlekar och i runda.


Det här soffbordet har en rund bordsskiva i äkta marmor och ett underrede i metall, vilket blir en magisk kombination! Handla grön rund marmorskiva och piffa till ditt bord. Byt ut din tråkiga bordsskiva mot en äkta marmorskiva i grön cool färg med polerad yta.


Rund bordsskiva marmor

Det här är ett runt soffbord med bordsskiva i äkta marmor och ett stilrent underrede i metall. Välj bland soffbord i marmor, matbord eller runda matbord i marmor. XL Soffbord med rund bordsskiva i glas högglans svart. Runda bord med borsskiva i marmor ha haft sin storhetstid och den senaste trenden är istället.


Snyggt, runt soffbord med bordsskiva i marmor och modernt underrede av metall, ett bord som kommer ge hela ditt rum ny, trendig karaktär. Personlig service, hög kvalitet och snabb leverans.


Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


Rund bordsskiva marmor

Brett utbud utav olika marmor stenar. Skräddarsy precis hur du vill att din bordsskiva i marmor ska se ut. Du bestämmer och vi förverkligar. Nu är det äntligen på plats, vårt efterlängtade runda matbord i marmor.


Såååå himla fint blev det, och inte alls för stort med 1ø som jag. Uppgradera dig och byt ut din tråkiga bordsskiva mot en äkta marmor i grön cool färg med. Borden är runda med tre ben och har antingen en bordsskiva i. Emballagekostnad 450:- tillkommer per. Fundera över vilken höjd som passar och mät ut avstånd så att det finns tillräckligt plats runt ditt nya soffbord i marmor.


Vacker bordsskiva i polerad grön marmor. Förnya ditt gamla bord med en ny bordsskiva i äkta grön marmor. Runda fällbara bordBankett Style-bordet är ett stabilt, runt, fällbart bord som passar utmärkt till restaurang. Detta är ett tidlöst soffbord som passar in i alla hemmiljöer.


Och på den linjen fortsätter vi. Här kan du i lugn och ro, hemma eller på kontoret, enkelt beställa de produkter du önskar dygnet runt. Ett exklusivt litet sidobord med skulpturalt underrede i vackert ärgad mässingsfinish och rund bordsskiva i brunsvart melerad marmor. Bredd x Djup x Höjd: 600mm x 600mm x 20mm Tjocklek: 20mm Utförande: Carrara marmor blank yta Väldigt trendig italiensk rund bordsskiva 60cm i diam i marmor Carrara.


Oavsett om du vill ha ett runt matbor. De är rubusta samt UV- och väderbeständiga. En rund industriell bordsskiva att använda med en bas av ditt val, hemma eller i din kommersiella verksamhet.


Glimminge är ett elegant cafébord med en bordsskiva i äkta ljus marmor och benställlning i svart gjutjärn. Ett perfekt bord till balkongen eller uteplatsen. Hot Solutions AB erbjuder snabba leveranser till otroliga priser.


Rund bordsskiva marmor

Bordsskiva i marmor - Restaurangmöbler av högsta kvalitet. Fynda restaurangutrustning. Det runda Bergen soffbord med sina mjuka former ger en modern klassisk look till din soffgrupp.


Här har vi flera olika bordsskivor av sten som marmor, granit och kvarts som är för inomhusmiljö men flera passar även lika bra utomhus. Skivan är i ljus färg och för benen kan du välja mellan svarta eller vita ben.


Glansig Arabescato marmor Glansig Calacatta. Borden har en elegant pelarfot av formgjutet aluminium som kombineras med en rund eller oval bordsskiva.


På sidan Runt Bord hittar du runda bord för husets alla utrymmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.