torsdag 15 februari 2018

Bänkskiva i betong

Spara tid och pengar med Kelkoo. Ta del av vår stora guide och beställ. Vi har bord och hoar av betong i snygg design.


Ernst Kirchsteiger gjöt en bänkskiva till det nya köket och här visar han hur du gör. Att gjuta själv i betong börjar bli populärt. Med en gjuten bänkskiva i betong får köket ett speciellt och personligt utseende.


Jag tänkte dela med mej lite erfarenheter och fråga lite om att gjuta bänkskivor i betong. Här finns en liten beskrivning hur man gör. Att välja bänkskiva till köket är ett av det svåraste (och dyraste) beslutet vid en köksrenovering.


Valen är många, det finns bänkskivor i betong, corian. Som sagt, jag vill gjuta st bänkskivor till köket i betong men har lite funderingar. Ska ha ena skiva till köksön och den skivan måste vara 120cm. Hej… Hur blev det med diskhon ”ingjuten” som bilden visar?


Blev det snyggt på ovansidan? Hur gick det med att slipa betongen, svårt med. Som ett alternativ till bänk- eller bordsskivor i trä, sten eller laminat kan man gjuta en skiva i betong. En viktig del av köket är bänkskivan, både för helhetsintrycket och för matlagningen.


I så fall är Etsy (som vanligt) en outtömlig källa till inspiration. Alla dessa finheter är gjutna av Fmcdesign och. Produkter och tjänster i betong.


Allt ifrån bänkskivor och handfat i betong, utekök i betong och mönstrad markbetong till husgrunder och betonggolv. Det kan dock vara svårt att veta vad man ska använda sig av för. Idag ska det handla om bygg. Material Bohusgranit Svart Diabas Carraramarmor Ljus betong Mörk betong Läs mer.


Simon Donini Modern inredning av ett mellanstort linjärt kök och matrum, med en rustik diskho, släta luckor, gröna skåp, bänkskiva i betong, grått stänkskydd. Denna bänkskivan i betong finish passar väldigt bra i några av våra lite mer modernare kök. Behandla bänkskivor i betong och betongbord för att undvika fula fläckar. Bänkskiva i laminat med en mörkare betongfinish.


Se vårt utbud av effektiva betongprodukter på nätet. Till exempel har den hög hållfasthet och kla-rar stora temperaturväxlingar. Betong har många goda egenskaper. Väljer du en bänkskiva i laminat får du en mycket prisvärd och slitstark bänkskiva som passar i de allra flesta kök.


Måttbeställda betongskivor efter dina mått. Vi måttanpassar betongskivorna helt efter kökets eller bordets utseende. Jag har gjort en bänkskiva i betong som jag tänkte ha i köket.


Så jag undrar vad jag ska. Det är lite av en utmaning att bygga gjutformen till denna vackra bänkskiva i betong. Men UTAN TVIVEL värt besväret.


Undrar om någon har en köksbänkskiva gjord av betong ? Har ni gjort den själva eller beställt? Här hittar du bra tips när du ska gjuta med betong. Du hittar beskrivning och gör det själv instruktioner med förklarande fotografier som visar.


Eller be många starka vänner om hjälp att få den på plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.