måndag 8 januari 2018

Köksglas

Lagerhämtning av köksglas i Stockholm och Malmö. Ersätt kakel i köket med köksglas, snyggt och modernt från köksglas. Köksglas, glaspanel som stänkskydd av glas till kök. Välkommen till Ängby Glasmästeri!


Istället för kakel vid arbetsbänken i köket är glas ett populärt alternativ. Vi har all slags glas, i olika färger eller dekor. Vi säljer och monterar köksglas över hela Göteborg. Vi skräddarsyr glaset till ditt kök.


Köksglas

Här finner du inspiration och glaslösningar vi utfört. Välj den kategori du vill visa, balkong, entrédörr, fasa fönster, inglasning, inredning, köks. Glas är ett fantastiskt material som har många olika användningsområden.


Här visas exempel på hur glas kan vara en del av köksinredningen. Reparation, installation, försäljning och byten av köksglas i Stor-Stockholm. Vi kan ofta ge fast pris redan i telefon.


Inredningsglas för hemmet och kontoret. Kontakta oss för en offert. Skjutdörrar och garderober. Hos oss hittar du det mesta inom glas och solfilm och vi är specialiserade på måttanpassade lösningar för bastu- och duschväggar, glasräcken, köksglas.


Vi på Samglas är glasmästare med det lilla extra. Vi utför flera tjänster inom glasmästeri. Komplett glasmästeri med stort lager av glas. Vi hjälper privatpersoner, företag och brf dygnet runt, året runt.


Köksglas

Ofta fast pris redan i telefon. Här kan du se några exempel på hur glas kan vara en del av inredningen i ett kök.


När du bygger nytt kök eller vill förändra ett befintligt så finns möjligheten att sätta glas över diskbänken. Snyggt, fräscht och lätt att. Perfekt som skydd över din tapet eller målade vägg. Glasen kan även förses med vinylfolie i. Kom och se vår nya utställning med bl.


Vi levererar och monterar aluminium-dörrar, fönster och fasader mm. Måttanpassade glas RadButton. Stänkskyd bardisk, köksö eller matbord i glas? Mer än bara köksglas vägg.


Tack vare våra breda kunskaper inom glasbranschen är vi experter på det vi gör och gör idag mycket köksglas. Färger: Kan fås enligt RAL- eller NCS-skalan.


Köksglas

Storlekar: Efter beställning - fria mått. Har du frågor till Glasmästare. Färgat glas finns i en rad olika standard kulörer och vi filmar även i önskad. Vi finns på Brunnsängsvägen 18.


Sätt din stil på alla ytor med hjälp av våra väggplattor. De är enkla att hålla rena och skyddar dina väggar från fläckar och stänk när du.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.