fredag 19 januari 2018

Barbequesås hickory

Nu är det sommar och grillsäsongen är här. Vad är en lyckad grillkväll utan en smakfull och god barbequesås ? Inspireras av våra goda recept.


Ingen grill utan barbequesås ! Kokar ihop snabbt och passar även som glaze att pensla på under grillningen.

Gärna till revbensspjäll eller karré. American BBQ Sauce Smokey Hickory En äkta och autentisk amerikansk barbecuesås. Med en härlig rökig och söt karaktär får du smaken som har satt amerikansk.


Rökig och kryddig samtidig som den är lagom söt med tydlig syra. Lisa Lemke och Tommy Myllymäki delar med sig av sina bästa såser till sommarens grillpartyn. I butiken kostar BBQ Sås Hickory 510g Sweet. Tinas hemgjorda barbequesås med chili, vitlök och korianderfrö passar till allt grillat!


Recept från kokboken Tina - hur du enkelt lagar min godaste mat.

Fantastiskt god barbequesås. Funkar också som marinad eller glaze till allt grillat kött. Supersmarrig och smakrik barbequesås som du kokar ihop på en kvart! Pensla ribs eller annat valt kött, gärna ofta!


Produkter som gör dig till en grillmästare. Såser, rubs, marinader, glaze och oljor. Läs mer och beställ BBQ sås hickory från Santa Maria. Det är säkert olika beroende på vilken sås man använder (jag använde santa marias bbq hickory ). Tips: För rökighet använd Sweet baby Rays Hickory BBQ-sås.


Sydamerika middag fest lättlagat kalas glutenfritt höst kött Visa fler. Santa Maria Hickory En mörk, rejält rökig sås, som konstigt nog ändå känns lite tam.


Ett minus för svåröppnad flaska. Våra tillbehör: Portionsbrö t ex minibaguette, källarfranska eller ciabatta, Romansallad Tomater Tomatsalsa Majs Crème. Det är egentligen för enkelt att laga för att kunna kalla det recept. Det här är mitt favoritrecept på hamburgare.


Blanda nötfärs med hickory barbequesås.

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används.


Veckan har susat förbi i en faslig fart, och redan torsdag idag. Inte det… Då tycker jag ni ska kolla hit en gång extra 🙂 Detta är. Test av Felix BBQ ketchup texas smokey hickory. Barnen ville ha falukorn med potatismos.


Lyxmat en fredagkväll, enligt dem. Jag tycker kanske inte det. I vårt sortiment ingår Original, Hickory, Honey Chipotle, Buffalo Wing-sås samt vårt senaste tillskott BBQ Honey. Grytan får en lätt röksmak av barbequesås med röksmak.


Vi har använt Caj P Hickory barbequesås. Om just den är svår att hitta i butiken kan du förstås byta. Antingen egengjord barbequesås eller en köpt med hyfsat bra ingredienslista.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.