onsdag 27 december 2017

Ram 70x100 trä

Sveriges största sortiment av träramar. Framkalla bilder eller förstoring. Beställa vid dator eller i butik! Vi hjälper dig hitta det du söker. Ring oss direkt så hjälper vi dig!

Handla direkt online eller i butik! Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Bästa Priset På Ram 70x100. Spara tid och pengar med Kelkoo.


På Lagerhaus hittar du ramar i både vitt svart och natur. Köp ramar i storleken 70x100. Våra tavelramar passar till posters, affischer och planscher.

Ramen har kristallklart plexiglas och är väldigt lätt att öppna på baksidan. Vi har ramar i svart, vitt, guld och koppar. Den är gjord för att enkelt. Svart tavelram i trä av högsta kvalitet med en stilren design.


Ramen passar till posters i storleken 70x1cm. Fästen på baksidan för både vertikal och. Läs mer Fotoram TORD 50x70cm tr.


Man byter så att säga med ett enkelt snäpp ut innehållet i sin ram på ett mycket smidigt sätt. Med våra populära måttbeställda tavelramar blir du i princip aldrig utan en passande ram. Det stora urvalet på vår butik hjälper dig hitta en lämplig modell som motsvarar de idéer du har om hur en perfekt ram. Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare.


Svart, silver- eller guldramar som du kan köpa i många olika storlekar, från ram 13xupp till ram 70x100. Ramar kan antingen vara av trä, plast. Denna tavelram kommer med vanligt glas och baksida i MDF.


Komplettera din poster med en stor tavelram i massiv ek!

PLX-ramar har akrylglas och finns i måttbeställda storlekar upp till 70x1cm. Allt trä kommer från furu som avverkats i våra svenska skogar. Snygg och prisvärd ram i vettig kvalité.


Ett mycket bra miljöval med andra ord. FRI FRAKT Snabb leverans dagars öppet köp. Vit träram med polystyrenskiva och passpartout. Bildram Elegant SVART 70x100. Till kassan Mina sidor Logga in. Här köper du trendiga ramar för bilder i 70x1cm. Dina snyggaste bilder förtjänar en elegant ram ! Hos oss hittar du fotoramar för alla smaker. Oda Vit Antik" finns i storlekarna 10x1 13x1 15x2 18x2 20x2 20x3 30x4 40x5 50x7 60xoch 70x100. Bred på ramlist: mm Välj.


Vi erbjuder ramar med tunna svarta kanter som passar Mavegant Arenor perfekt. Träram med glas, vit syrafri passepartout och MDF-bakstycke. Ramen kan användas liggande eller stående.


Välkommen till oss på Jula! Svart slät träram med plexiglas för motiv i storlek 70x100. Kan hängas både horisontalt och vertikalt på vägg. Material: Trä och plexiglas.


Foto- och tavelram Ted i svart eller vit plast med passpartou. Finns i flera, olika mått. Du kan välja mellan trä eller underhållsfria om du vill slippa skrap och målning.


I vår FAQ hittar du svaren på de vanligaste frågorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.