torsdag 28 december 2017

Granit trappsteg

Designa din egen trappa i granit. Med hjälp av enstaka blocksteg i granit tar du lätt upp mindre nivåskillnader i terrängen och bygger upp en entrétrappa.


Välj material som sätter din personliga prägel på ditt hem. Blocksteg i mörk granit till trappbygge mm. Natursten kräver minimalt underhåll i trädgården.


Våra trappsteg (blocksteg) och entréhhällar i granit ger ett gediget och exklusivt intryck. Den flammade ovansidan är inte bara vacker utan också halksäker. Med plansteg i granit renoverar du din gamla utslitna trappa.


Limmas med fix på befintlig trappa. Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong. Granit och stenprodukter på nätet. Stengrossen säljer stenprodukter för utomhusbruk.


Våra blocksteg finns i ett brett urval av olika stenmaterial. Med olika stensorter och bearbetningar kan graniten ge vitt skilda uttryck. En trappa i granit är otroligt snyggt!


Vändbara trappsteg - Välj själv om du vill ha en rå, huggen framsida eller en mera rak och strikt flammad. Bygg din trappa med trappsteg i naturstenen granit. Kan användas i trädgården eller som trappsteg intill huset.


Ovansida och synliga kanter med olika. Torrmoppning eller dammsugning är lämpliga. Råkilad front, sågade kortsidor och flammad topp.


Ska man bygga en bred granittrappa kan det vara smart att ha flera granitstenar på ett trappsteg än ett enda stort stenblock. Du kan också klä din gamla trappa. Se vårt stora utbu få inspiration och handla online eller i någon av våra butiker. This Pin was discovered by BK Paschal.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Flera olika typer av granittrappor. Här har vi listat ett brett utbud av trappor i granit och trappblock. En entrétrappa i betong, sten eller trä?


Här får du bra tips om entrétrappor utomhus i betong, sten och trä när du ska välja yttertrappa till ditt hus. Kan med fördel kombineras med trappsats halvrund med ett eller två trappsteg. Utomhus går man lite annorlunda och man har oftast mer utrymme att röra sig på.


Jag har kommit över några äldre blocksteg av huggen granit som jag tänkte använda som yttertrappa. Stegen är dock lite för långa och måste. Levereras med flammad ovansida och framkant. Vi tillverkar er granit trappa.


Hör av er för vidare rådgivning eller offert. Trappor finns i olika utföranden. Antingen med färdiga blocksteg i granit eller betong, eller varför inte använda mursten som trappsteg ? Mot gatan är en kallmur byggd i granit, trappsteg är granitblocksteg i Bjärlövsgranit och vilplan av smågatsten i Bjärlövsgranit. Vårt företag arbetar med projektering, tillverkning och montering av olika typers trappsteg.


Som material för steg kan man använda trä, faner, granit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.