fredag 1 december 2017

Bänkskiva massiv ask

Trä är tidlöst och valet av träslag, ytbehandling och kantprofil gör din bänkskiva personlig! Vi har din nya bänkskiva i ek,valnöt,bok, ask, björk och körsbär oljade eller.


Att välja rätt bänkskiva är viktigt då stora delar av köksarbetet utförs på just köksbänken. Välj bland ek, bok, björk, ask och valnöt.


I vårt sortiment finner du bänkskivor i träsorterna ask.

De vanligaste tjocklekarna är 1 eller mm. Det beror lite på vilket material du väljer till din bänkskiva. Limmad med helstavar, vilket innbär att det är endast långa lameller och inga skarvar. Här får du bra tips om bänkskivor av trä när du ska välja bänkskiva av trä till ditt kök.


Vanligast är de svenska träslagen ek, ask. Svensktillverkat och snabba leveranser. Bänkskiva i Ask i specialmått med underlimmad vask.

Ask med brunkärna vitpigmenterad hårdvaxad. Rak framkant som standard. Hårdvax natur till bänkskiva 0. I Byggmax sortiment hittar du bänkskivor av massiv ek, och på Byggmax.


Stavlimmad massiv bänkskiva i ek. Skivan ska förvaras i ett torrt utrymme. Varje bänkskiva är unik med varierande ådring och naturliga färgskiftningar som är en del av charmen med trä. Köp mm tjock massiv bänkskiva i trä i HTH:s välkända kvalitet.


Köket finns i färger och träslag. Vilken bänkskiva du väljer är ett av de viktigaste besluten när. Vi har bänkskivor av olika skivmaterial, bla laminat och massivträ. Beställ dina bänk- och bordsskivor hos oss, vi måttillverkar efter dina önskemål!


Letar ni efter en bänkskiva av hög. Vår specialitet är skivor med hela stavlängder, vilket ger ett exklusivt och. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Ny bänkskiva i massiv ask ?

Den här veckan faller vårt fokus på vår härliga kollektion med massiva träskivor för din köksbänk. Massiv bänkskiva av europeisk ek. Väljer du istället en bänkskiva i sten eller kvartskomposit får du en arbetsyta som är mycket värme. Undrar om någon vet något om att kunna fixa en massiv.


Sen så ska det finnas ett bord på blocket av ask som. Varianter som matchar dina val: Pris. Den massiva bänkskivan finns i flera träsorter här i Gör det själv-butiken.


Visa ytterligare Visa färre. Du kan exempelvis välja mellan ask. En riktigt fin nyhet för köket är den i dubbel bemärkelse hållbara bänkskivan PINNARP. En mjuk yta av massiv ask ger en genuin träkänsla, samtidigt som vi.


Levereras i standardutförande med benen Estelle som du enkelt kan byta ut för att. Varje massiv trä bänkskiva är anpassad efter just ditt kök. Klassiska nordiska träslag som ek och ask får ett spännande uttryck med hjälp av ljusa och mörka.


Härlig känsla En bänkskiva av trä väcker en härlig åhhh-känsla i magen. En vacker diva som kräver din uppmärksamhet och omvårdnad för att bevara sin skönhet.


ABS-kantlist på övriga sidor, laminatlist på övriga kanter. Trä är ett tidlöst val som kan varieras i det oändliga. Med hjälp av ditt val av bänkskiva kan du skapa olika känslor i köket.


BÄNKSKIVA Akrylsten Ivory White mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.