måndag 27 november 2017

Liten tvättstuga

Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för liten tvättstuga. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande. Få skulle nog påstå att tvätt och strykning är lika roligt som matlagning, men liksom ett kök kräver en tvättstuga lite planering för att fungera praktiskt.


Liten tvättstuga

Men den här mamman har ordnat den perfekta tvättstugan. Tre lådor och en liten fläkt var allt som. Ytterligare ett exempel på en tvättstuga i vitt, men lite modernare än tvättstugan ovan.


Blanka material även här som reflekterar ljuset. Tvättstuga känns ju inte så söndagsglamoröst kanske. Men faktum är att just tvättstugan går varm i bakgrunden hela söndagen hos oss.


Men det behöver inte vara tråkigt för det. Vi har en minitvättstuga som det inte var någon ordning i alls. Vi gjorde en lättare renovering. Köpte ett torkskåp istället för torktumlaren och köpte hyllor.


En samling av idéer att inspireras av när du ska planera din tvättstuga eller förnya dess inredning. TVÄTTSTUGA Gör tvättjobbet till ett rent nöje. Att tvätta behöver inte vara vare sig tråkigt eller jobbigt.


Tricket är att det inte ska kännas som. Komplettera enkelt ditt kök och badrum, din tvättstuga och dina garderober och beställ direkt i Vedums webbshop. Här finns även ett urval av kompletta garderober.


Stort sortiment, snabba leveranser och personlig service. Om du har en liten tvättstuga, där det inte finns så många möjligheter att gömma saker i skåp och lådor, kan du använda väggarna. Om man har mycket liten plats kan man också välja att installera endast en tvättho.


Liten tvättstuga

Man kan väl aldrig ha för mycket inspiration för diverse lösningar för tvättstugan, eller vad säger ni. En tvättstuga skall vara både snygg och funktionell för att underlätta vardagen och göra det lite trevligare att vistas där.


Liten tvättstuga

Inspireras av tvättstugan i lantlig stil och kopiera våra fina inredningstips. Att få ställa upp dem på hyllorna gör tvättstugan lite trevligare att vara i. Det gäller att ha bra med förvaringsutrymmen och avlastningsytor i tvättstugan. Men vi skulle kunna tänka lite mer på färg och form.


Om du har liten plats i tvättstugan är Elfas nedfällbara torkhylla ett bra val. Den rymmer många plagg och när den inte används kan den fällas ner mot. Här får du snygg inspiration för tvättstugan. Perfekt för vår tvättstuga.


Jag är en riktig trädgårdsfreak och jag hade bestämt mig för att ta det lite lugnt där. Låt dig inspireras av snygga och smart inredda tvättstugor. Att planera tvättstugan med inredningen på rätt sätt så får du en trivsammare tvättstuga. Ska du renovera kök eller tvättstuga ? Handla dina byggvaror billigt bekvämt och säkert online på nätet hos Bygghemma.


Badrumsrenovering och byggande en liten tvättstuga - Maria. Det är så viktigt att man har ett trivsamt hem. Då går arbetet lättare, och våra maskiner fungerar bättre.


Inred tvättstugan och få skönare tvättider! Det blir mycket enklare och roligare att tvätta om du har ordning och reda i tvättstugan. Kanske till och med lite.


Här vill man kanske ha ett lite mer vitt ljus så man. Ett förslag på liten tvättstuga är att ha ett ganska kvadratiskt rum, med dörrar (en till hallen och en ut) mitt på motstående sidor. Har du tvättstugan på ett annat våningsplan än sovrummen kan det vara en poäng att ha en tvättkorg i varje sovrum. Det minskar risk för smutstvätt på.


NetOnNet har luftavfuktare som hjälper dig hålla fukten borta. I källare, husgrunder och tvättstugor blir luften torrare och bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.