onsdag 4 oktober 2017

Stenhandfat

Stenhandfat

Exempel på medelstort flodstenshandfat. Varje handfat har sin egna form, given av hur stenen formats under miljoner år.


Swedmart erbjuder ett stort utbud av badrumsprodukter genom eget varumärke till mycket bra priser. Vår affärsidé är att göra inköp i stora volymer och hålla.


Här kan du beställa våra orginella stenhandfat hämtade från Indonesiens havsbotten, sågade och slipade i ett stycke. Våra kunders badrum har fått nytt liv med stenhandfat från unikstil! Inspiration kan man hitta på olika ställen. Våra handfat passar lika bra i en.


Ett spännande utbud av handfat i glas, marmor, natursten och granit hos Stonefactory. Nu har vi även marrockanska handfat. Underhåll av handfat i sten.


Ett stenhandfat åldras, om än långsamt och om man tycker det blir lite slitet så kan man faktiskt polera om det så blir det som. Du kan avbryta prenumerationen när som helst. För detta ändamål, vänligen hitta vår kontaktinformation i det rättsliga meddelandet. Visst känns det exklusivt!


Hos oss finner du ett stort sortiment av fristående. DekoDesign är en nätbutik som specialiserar sig på handfat i glas, sten, koppar, brons och porslin för unika och annorlunda badrum, samt träornament för.


Vi erbjuder även exklusiva handfat i granit. Dessa finns i flera olika utföranden och kulörer. Varför inte skapa en helhet med granit både i kök och badrum.


Här finns handgjort kakel för kök och badrum, vackra golv, mosaiker av marmor och badrumsporslin som ni med största säkerhet inte hittar i någon annan butik. Här finner du produkter som vi tillfälligt har kampanj på men även produkter som vi har begränsade partier av och som säljs så länge lagret räcker.


Besök vår hemsida för att hitta just ditt stenhandfat ! Alla stenhandfat är handplockade av oss och då de är skapade ur hållbar och tålig. Peter Korn, trädgårdsentusiasten som brukar visa upp sin egen trädgård och hålla föredrag, vet även hur man bäst flyttar på stora stenar.


Vi har unika tvättställ i både klassisk och modern design. Få ett lyxigt badrum med våra exklusiva tvättställ. Showroom i Norrköping och Stockholm.


Badrumsinredningen Louis passar dig som vill ha ett badrum med gustaviansk prägel. Louis tillverkas med hantverksmässig omsorg. Skötsel och underhåll av natursten. Granit är ett tåligt och lättskött material.


Det tål värme och håller sin polerade glans även om den utsätts för. Val av ytbehandlingar har alltid varit. Toaletten med sitt vackra stenhandfat och kristallkrona, förstås! INTERIÖR När du kliver innanför dörrarna blir du garanterat överraskad!


Europas ledande kakeltillverkare på ett ställe! Badrumsserien Flow är designad för Vedum av Jesper Ståhl. Det är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner.


Med olika sågmaskiner kapas blocken till mindre bitar, användbara för att tillverka t. Lyxiga och exklusiva Badrumsmöbler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.