tisdag 3 oktober 2017

Soffbord med förvaring

Billigare soffbord på Trendrum. Fraktfri hemleverans inom Sverige! Prisvärda möbler och inredning på Chilli.


Men visste du att några av dem har smarta funktioner som dold förvaring eller löstagbar bricka? Våra soffbord finns i flera olika modeller samt i flera olika.

Välj bland separata soffbord och sidobord i olika. Eller välja ett med hyllor eller lådor om du vill ha prydlig förvaring för saker som tidningar. På ILVA finner du ett brett urval av både moderna, klassiska och romantiska soffbord.


Alla bord med en kvalitet som är högre än priset – Ilva. Hos JYSK får du alltid ett bra erbjudande på soffbord. Vissa bord har förvaring under sig där det går att lägga tidningar och.


Behöver du bara ett bord utan någon förvaring kan du exempelvis välja en mycket avskalad och stilren design. Ett brett utbud av soffbord i alla stilar och modeller hittar du hos Kila Möbler.

Industristil, lantligt eller klassiskt? Du hittar det du söker hos oss! Vi har ett stort utbud av de senaste trenderna inom möbler, inredning och hemtextiler – allt. Hitta ditt nya soffbord på Stalands.


Schyssta priser och snabba leveranser. Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Soffbord från ledande tillverkare. Finns bara kvar några dagar till!


Allt du behöver till ditt hem till det bästa priset! Fler än 7olika soffbord med snabb leverans, fri frakt över 9kr och öppet köp. Med rätt soffbord till din soffa lyfter du hela vardagsrummet. Köp soffbord hos oss idag!


Oavsett om du gillar trä, glas eller marmor, runda, fyrkantiga eller rektangulära så har vi. Folkhemmet har ett gigantiskt utbud av soffbord. Välj allt mellan italienska designsoffbord i glas eller massiva ekbord.


Förvaring som bokhyllor, vitrinskåp, klädskåp, garderober, hörnskåp finns hos Ohlssons Möbler i Hasslap, mellan Helsingborg och Ängelholm. Välj och vraka bland marmorbor glasbord och mängder av andra soffbord.

Hos Länna Möbler finner ni Sveriges största utbud av matbor sidobor soffbord, satsbord och slagbord från ledande varumärken. Förutom att du kan ställa tekoppen och lägga fötterna på det så kan du också ha ett soffbord med förvaring.


I vårt sortiment hittar du allt från klassiska soffbord med enkla former, till soffbord med förvaring, soffbord med hjul samt höj och sänkbart soffbord. Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Många soffbord har en hylla undertill, vilket också tillför praktisk förvaring av tidningar, böcker. Shoppa online till bra pris!


Rejält tidlöst soffbord från svenska Bord Birger. Med underhylla för smart förvaring. Woodenforge är ett rustikt soffbord med industriell känsla.


Det har två lådor under skivan och en praktisk avlastningshylla vilket ger bra förvaring. Bra förvaring till soffborden är något man inte bör underskatta. Det gör det betydligt lättare att förvara en mängd tillbehör. Möbler till Sveriges lägsta priser, snabb leverans och tusentals möbler i lager.


Snabbt och fraktfritt hem till dörren. Ett litet soffbord med lådor och förvaring är perfekt i ett lite mindre rum. Stort utbud till låga priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.