tisdag 10 oktober 2017

Bohusgranit golv

Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsgolv från kända varumärken. Bohusgranit med sin unika färgskala i glimrande ljusgråa och ljusröda toner finner du i bearbetad form över hela Norden.


Murar, gatstenar, kantstenar och fasader. Bender Bohus Golvplattor finns i utförandena Polerad och Finslipad. Lämplig som golv i entréer, badrum eller liknande miljöer.

Med golvplattor i bohusgranit. Hitta granit som passar ditt badrum, kök eller hall hos oss på Stonefactory. Vi har ett stort urval och bra priser på granitplattor för både golv och väggar. Lägg ett snyggt och tåligt golv hemma med våra granitgolv.


Stort sortiment och billiga frakter i hela Sverige. Besök en butik eller stenbolaget. Som stengolv är det generellt ett mycket bra val då hårdheten och den låga absorptionsförmågan gör att ditt golv inte blir lika känsligt för repor och.


Att bygga vackra miljöer i bohusgranit är så långt från slit-och-släng-samhället du kan komma.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Vi följer lagen om GDPR som du kan läsa mer om på hemsidan.


Flisby – specialisten på trädgårdens golv. Golv och bänk av Azul Bateig, Slipad. Bord av Ölandssten Hors, Slipad Privat milj. När klinker eller kakel läggs som golv i våtutrymmen ställs speciella krav på såväl underarbetet som själva läggningen och valet av material.


Här ser du vårt stora utbud av bänkskivor och stenskivor i granit. Referenser Novotel Göteborg. Jämtlandskalksten och Ekebergmarmor. BENDERS NATURSTEN bohusgranit Förädling tar ti.


Den används ofta till fasader, golv eller bänkskivor när ett exklusivt intryck eftersträvas. Framförallt är det temperaturskillnaderna som gör så att golv utomhus kan ta stryk i längden. Alla våra produkter för det här ändamålet. Sågade hällar i offerdalsskiffer, kalibrerad tjocklek.


Lämplig till bland annat golv inomhus samt utomhus, beklädnad av fasader och trappor. Plattor av granitsten skapar en känsla av lyx i alla miljöer.

Om man flytspacklar ett golv ska det inte bli helt plant då? Golvet är nämligen allt annat än plant idag, man ser inte det med blotta ögat. Grå Bohusgranit från Ävja eller Näsinge.


Blockstensmurar kan användas som enkelsidiga. Kvalite,låga priser, snabb service ! Den klassiska gatstenen ger ett exklusivt och tidlöst intryck.


Den svenska gatstenen är ett alternativ till den portugisiska små- och storgatstenen. Granit till golv och vägg. Sedan dess har vi möblerat trädgårdens. Byggnadssten: Fasader, golv, bänkskivor.


Markläggning samt gravvårdar. Bohus, Tossene, Grå Typiska användningsområden. Se vårt stora utbu få inspiration och handla online eller i någon av våra butiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.