måndag 9 oktober 2017

Bohus granit och kantsten

Brett sortiment av kantsten. Stilrent och elegant - Se produkter och läs mer! Plattor, marksten, murar m. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Spara tid och pengar med Kelkoo.


Lämplig för trottoarer, torg, gågator, vägar och liknande.

Natursten Exklusiva granit - och skifferprodukter. Kantsten i granit ger ett stilfullt. Bohus Stolpar och Pollare. Med en kantsten i natursten blir din trädgård finast i kvarteret.


Vi erbjuder kantstenar i kalksten och granit, två populära naturstenar till trädgården. Storgatsten används vanligtvis som kantsten men även till ytor och murar. Vanliga användningsområden är kantsten, gatsten, trappor och bänkskivor.


Vi arbetar med att lägga gatsten, kantsten och plattor. Genom åren har vi iordningställt en stor mängd offentliga miljöer runt om i.

Råkilad granit har den naturligt varierade och knöliga ytstruktur som uppkommer när stenblocken kilas. Ger ett enkelt montage och snyggt resultat. Vi säljer, levererar och monterar natursten och betongsten till offentlig och privat miljö.


Svensk granit för beklädnad av befintlig mur eller husgrund. En beklädnadssten i äkta sten. Blir ett snyggt alternativ för dig som vill klä en sliten, befintlig. De naturliga variationerna i naturstenen ger liv och ett.


Den klassiska gatstenen ger ett exklusivt och tidlöst intryck. Den svenska gatstenen är ett alternativ till den portugisiska små- och storgatstenen. Vi hjälper dig att hitta rätt kantsten granit Marksten och Mursten och göra.


Hämtas från Torslanda till centrala Kungälv. Gatsten importerad ljus granit mosaik. Vår kantsten finns i betong och elegantare granit som har blivit naturligt stenhuggna på sidorna.


Vi har kantsten i olika stilar. Diskutera gärna med oss för. Förutom gatsten kan vi även erbjuda granithällar, trappor, råhuggna trappor, kantsten, stolpar.


Vi tillverkar svensk gatsten av granit med högsta kvalitet. Stenen finns i olika färger: - Grå. Salg af granit kantsten til belægning.

Se vores varierede udvalg af granitkantsten i mange farver og størrelser. Djupblästrad text och dekor. Med denna sten kan man snyggt avgränsa ytor som ligger i samma nivå. Granit kantsten 100x12x30cm i bohus rød.


Beställ din huggna kantsten igranit hos stonefactory. Passar utmärkt in i trädgården och som kantsten på garageuppfarten. Finns som råkantsten (Rustik) och.


Råhuggan kanter med en blästrad baksida. Text och dekor djupblästrad och målad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.