torsdag 26 oktober 2017

Betong och marmor

Betong och marmor

Beskriv vad som ska göras och få anbud från seriösa lokala byggare. Underbart badrum i rosa, betong och marmor är ritat av Bruzkus Batek Architectus i Berlin.


Mixen av de olika materialen ger detta badrum i rosa fin balans. För slipning av betong eller marmorgolv. Fasadsten i vit betong kryddad med marmor. Hängande lampor i vit och svart marmor, grå betong eller blå keramik.


Under årets gång har valet av material till ladan vuxit fram allt eftersom. Vi kommer att arbeta med få material och låta samma material gå igen på flera. Det sitter lika många kvinnor som män i. Behandla marmorn med stentvål ett par gånger i början. Det både impregnerar och skyddar stenen.


Hurra, min lilla budgetrenovering av köket har precis påbörjats! Vi önskar Er alla En riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År! Om du jämför det med betong är marmorn ungefär – gånger starkare än betong och någon naturlig analog. Stenen är porös och kräver underhåll i form av regelbunden.


Betong och marmor

Den befintliga betongen slipas och poleras. Besök gärna vår utställning och. Ska du renovera köket och tänker köpa ny bänkskiva? Här får du veta vilket material – från marmor till billig komposit – som är bäst för ditt kök.


Betong och marmor

Hela bottenvåningen har slipat och polerat betonggolv med golvvärme. Vid matplatsen finns en braskasett. De förstör ytan och poleringen försvinner. Förr i tiden var arbetsbänkarna gjorda av trä eller marmor.


Billiga och snabba leveranser inom hela Sverige. Köp i butik eller på stenbolaget. Det här är ett rektangulärt soffbord med bordsskiva i äkta marmor och ett stilrent underrede i metall. Hålsågen har centrumborr med sexkantsfäste.


Kombinationen betongkänsla med spröda blommor är en storsäljare sedan tidigare. Nu har kollektionen utökats med ytterligare. Maxa minimalismen med våra nya golvdekorer i betong, betong terrazzo och marmor.


Betong och bladmönster på väggen. Fönsterbänkarna finns i olika granit, marmor , och kalkstenssorter. Vi har kantsten och L-kantsten i betong. Olika typer av sten kräver olika typer av borr.


Det finns hårda stentyper ( marmor, granit, kalksandmursten och -block, kvartsit och betong ) och mjukare typer. Precis som marmor är betong ett sugande material och därför känsligt mot sura livsmedel och bör regelbundet behandlas med vax, i förebyggande syfte.


Att gjuta en bänkskiva i betong är ett populärt alternativ till köket och ett roligt projekt att för gör-det-självaren. Ta del av vår stora guide och beställ. Hos Hill Ceramic hittar du snygg vit marmor.


Flera färger och former att välja mellan. Välkommen till min sida där jag tillverkar mina egna betong och marmorbord. Själv letade jag länge efter ett snyggt betongbord att ha där hemma men inget föll.


Vi säljer kakel, klinker, skiffer, kalksten och andra natursten som kommer från Spanien. Fråga oss utan skyldighet pris!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.