torsdag 24 augusti 2017

Marmor klinker 15x15

Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Spara en massa pengar här! Här hittar ni klinker och granitkeramik i storleken 15xcm.


Fri Frakt på dina beställningar! Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Marmor i granitkeramik är ett bra komplement för äkta marmor.

Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Används inomhus och utomhus. I Italien är det istället Calcatta marmor som dominerar och den finns i den här serien också men det är då beställningsvara.


Carrara Marmor plattor i måtten 150x1från Coem. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Brett utbud av klinker i perfekt imitation av som Carrara, Statuario, Calacatta, Travertin. Plattorna finns i matt och blank version i våra vanligaste format.


Marmo Super Black har högsta måttjämnhet, de är snyggt sågade med fasade kanter.

Denna är utvecklad som ett slitstarkt alternativ till äkta marmor och är bland annat frostsäker. Ett lättskött klinker till skillnad från äkta marmor som kräver regelbunden ytbehandling för att hålla sig fin. Kan användas till golv och väggar i kök, badrum, hall och finrum.


Du hittar kakel och klinker. Välj bland våra vackra mönster och få lättskötta klinker till skillnad från äkta marmor. Bestil marmor klinker från Coem Ceramiche her.


För dig som jobbar dagligen med kakel och klinker som plattsättare eller. Notera dock att blank inte görs i 30xutan endast 15x. Den kan du använda till både vägg och golv!


Behöver du kakel och klinkers för ditt badrum eller kök? Vi på K-rauta erbjuder prisvärda alternativ av kakel, klinker. Grossistpriser marmorgolv och marmorplattor.


Marmor och mosaik, marmormosaik för golv och vägg. Kakeldekor Marmor 15Xpå REA! Du kan beställa enkelt en prov platta av. Köp Marmor klinker hos Trademax med prisgaranti.


Just nu Höstkampanj med upp till 10% rabatt. Läs mer och beställ redan idag på Stenbolaget.

Vi har snabba leveranser och bra priser. Varje platta mäter 15xmm och används inomhus och utomhus. Klinker är starka lerplattor för vägg och golv. Granit Natur Mandarola kr 495.


Polerad semi polerad yta samt matt yta. Båda varianter är ytbehandlade för att motstå vardagens slitage. Vi är en etablerad aktör med lång erfarenhet av marmor och natursten. Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag ert nyhetsbrev och godkänner att ni behandlar mina personuppgifter enligt er integritetspolicy.


Annars så har vi många klassiska klinkersorter. Denna läckra klinker har vi valt till samtliga tre badrum och den heter" Centro Marmor Carrara" 15x, rak sättning. Kommer köra samma klinker i hall.


Vi säljer kakel, klinker, skiffer, kalksten och andra natursten som kommer från Spanien. Fråga oss utan skyldighet pris! Konradssons Genisis Loft Atlantic Grågrön Rect.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.